NVEY ECO cosmetica eindelijk in Nederland verkrijgbaar

Het luxe Australische cosmeticamerk NVEY ECO is sinds deze week ook in Nederland verkrijgbaar. NVEY ECO is het eerste premium cosmeticalabel dat 100% ecologisch en biologisch gecertificeerd is op grond van de bijzonder strenge richtlijnen van de Organic Food Chain. Het merk heeft een breed palet van lipsticks, foundations, eyeliners en andere cosmeticaproducten die goed zijn voor de gebruiker én de planeet. NVEY ECO wordt in Nederland op de markt gebracht door EcoFavourites, de exclusieve agent in Nederland. Voor verkooppunten kijkt u op www.nvey.nl en op het internet zijn de producten te koop via de website www.groenopgroen.nl.

NVEY ECO is nadrukkelijk gericht op de veeleisende consument die op zoek is naar een duurzame levensstijl maar die geen compromis wil doen aan de kwaliteit en uitstraling van haar persoonlijke maquillage. “Het bijzondere van NVEY ECO is dat ze er in slagen om natuurlijke pigmenten te vinden en te verwerken in hun producten die heel rijk van kleur zijn maar die niet vervagen”, vertelt Edwin van de Plasse, die NVEY ECO al een tijdje volgt en het merk nu in zijn webwinkel groenopgroen.nl verkoopt. “Daarmee sluiten ze heel nauw aan bij de eisen van zelfbewuste vrouwen die ook ecologisch weloverwogen keuzes willen maken”.

De producten van NVEY ECO bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en biologische grondstoffen die op verantwoorde en gecertificeerde wijze zijn geproduceerd. “In de praktijk betekent dit dat ze op milieuvriendelijke wijze en met respect voor de mensen betrokken bij het productieproces zijn gemaakt”, aldus Van de Plasse.

Bij de bereiding van NVEY ECO producten worden geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren gebruikt maar uitsluitende natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, amandelolie, rozenblad, jojoba-olie en bijvoorbeeld safloer-olie. Ook voor de samenstelling van de kleuren worden uitsluitend natuurlijke pigmenten gebruikt. Vanzelfsprekend wordt cosmetica niet op dieren uitgetest. Daarnaast maakt NVEY ECO ook geen gebruik van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

NVEY ECO is ontwikkeld in Australië, waar bijzonder strenge regels gelden voor biologische producten. “Dit is het eerste cosmeticamerk dat bewijst dat groene cosmetica ook echt van topkwaliteit kan zijn. Er zijn speciale productiemethodes ontwikkeld om te zorgen dat NVEY ECO producten hun organische karakter behouden. Tegelijk staan de producten er internationaal om bekend dat ze heel intense kleuren geven die langdurig bewaard blijven”, vertelt Van de Plasse gedreven.

Dat het merk internationaal hoog staat aangeschreven bewijst de toekenning van de ELLE ‘Greenstar award’ van het Elle Magazine in de VS: “NVEY ECO combineert milde ingrediënten met kleuren die geweldige producten opleveren, waar visagisten wereldwijd dol op zijn”, aldus de redactie.

Op www.nveymakeup.com is meer informatie te vinden over de producten van NVEY ECO. Wie graag producten wil bestellen kan terecht op www.groenopgroen.nl.

Plaats een reactie