Nog vier plaatsen beschikbaar in Masterclass over innovatie

Op 16 september a.s. start een opleiding met een lange naam: Masterclass Geïntegreerd Management van Kwaliteit en Financiën van Patiëntenzorg. In wezen gaat deze Masterclass, op dertien donderdagen van 15.00 -19.00 uur, over zorginnovatie binnen academische ziekenhuizen, andere ziekenhuizen, eerstelijn en verpleeghuizen.

Thema’s die aan de orde komen betreffen onder meer: inkopen van (innovatieve) zorg door zorgverzekeraars, het maken van en sturen met prestatie indicatoren, leiding geven aan professionals, onderhandelen, verandermanagement, een business case maken, een eindopdracht over een innovatieve ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.

Wij gaan ervan uit dat je al een paar jaar ervaring hebt met leiding geven. Je hebt al een reorganisatie en diverse conflicten achter de rug. Je kunt al een vergadering leiden, functioneringsgesprekken voeren en financiële verslagen lezen.

Mocht je toch blinde vlekken hebben, dan inventariseren wij die aan het begin via een educatieve diagnose en krijg je een advies, een bijspijker gesprek of cursus of een studieboek aangereikt.

De masterclass vindt voor de vijfde maal plaats. Deelnemers van eerdere cursussen roemden de kwaliteit van docenten en de felle, geestige, onderlinge discussies. Op dit moment hebben zich twaalf ervaren professionals en managers ingeschreven.

Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar. Wil jij meedoen en na dertien bijeenkomsten innovaties volleerd aansturen? Klik dan hier, lees de brochure en meld je aan.

Auteur: Prof. dr. A.J.P. (Guus) Schrijvers
Professor Schrijvers bekleedt de leerstoel Algemene Gezondheidszorg bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde, Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Plaats een reactie