Nieuwe vakantie-app ‘Zeker op Reis’ werkt ook offline

Met de app Zeker op Reis heeft de reiziger altijd en overal de belangrijkste (medische) gegevens bij de hand. Handig als voorbereiding van de reis, maar ook zeer praktisch eenmaal ter plaatse.

App Zeker op Reis

Zo bevat Zeker op Reis zowel lokale noodnummers van ambassades, ziekenhuizen en alarmnummers als een medicatie- en vaccinatieoverzicht, landeninformatie en praktische tips voor op reis. Daarnaast heeft de app een praktisch reiswoordenboek met 400 vaak voorkomende woorden in zes talen.

De app is gratis te downloaden via www.zekeropreis.nl.

‘Gele boekje’ vaak kwijt
Zeker op Reis vervangt het vaccinatiepaspoort, ook wel genoemd ‘het gele boekje’, waarin een overzicht van alle vaccinaties staat en hoe lang deze geldig zijn. Initiatiefnemer Eelco Vos: “Mensen raken vaak hun gele boekje kwijt en weten niet meer wanneer en waarvoor ze zijn ingeënt. Vaak betekent dit een nieuwe vaccinatie voor een ziekte waar zij allang voor zijn geprikt. Onnodige kosten en een hoop irritatie, die met de app Zeker op Reis zijn opgelost.”

Praktische informatie app Zeker Op Reis
• Persoonlijk medisch dossier en ‘gele boekje’ altijd en overal op zak
• Vaccinatie advies voor alle landen ter wereld
• Per land adresgegevens en telefoonnummers van ambassades en ziekenhuizen
• Per land telefoonnummer van het lokale equivalent van 112
• Informatie over de meest voorkomende infectieziekten
• Waardevolle gezondheidstips en informatie voor op reis
• Reiswoordenboek met 400 woorden (medisch en algemeen) beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Turks
• Houdt het inname schema bij voor malaria medicijnen. Houdt rekening met de richtlijnen van de huisarts, met de verschillende tijdzones én het specifieke malariamiddel
• Reminder als de beschermingsduur van vaccinaties is verlopen en automatische oproep voor herhaalvaccinaties
• Geschikt voor Iphone en Android en werkt ook offline
• Gratis te downloaden via www.zekeropreis.nl en in de app stores

Initiatief van Reisprik.nl
Zeker op Reis is een initiatief van Reisprik.nl, een landelijk netwerk van ruim 60 huisartsen met wie online een afspraak kan worden gemaakt voor advies en inentingen. Via de website van Reisprik.nl maakt men een afspraak bij een huisartspraktijk in de buurt, waar de reiziger het nodige advies en de juiste vaccinaties ontvangt. Kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de verzekering.

Meer informatie
http://www.reisprik.nl
http://www.zekeropreis.nl

1 gedachte over “Nieuwe vakantie-app ‘Zeker op Reis’ werkt ook offline”

  1. Goed voorbereid op reis naar verre bestemmingen begint met de juiste bescherming tegen infectieziektes . Malaria, buiktyfus en difterie staan immers niet op het inpaklijstje van de vakantieganger. Reisprik.nl biedt een landelijk netwerk van ruim 50 huisartsen met wie online een afspraak kan worden gemaakt voor advies en inentingen. Via de website van Reisprik.nl maakt men een afspraak bij een praktijk in de buurt, waar de reiziger het nodige advies en de juiste vaccinaties ontvangt. Kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de verzekering.

    Beantwoorden

Plaats een reactie