Nieuwe smoothies voor kids: 100% puur natuur

Negen van de tien volwassenen eten niet genoeg groente en fruit.* Voor die dagen dat je het net een beetje te druk hebt om een sinaasappel te persen en een banaantje te pellen, maken wij smoothies. 100% puur natuur. Speciaal voor in de koelkast thuis of op je werk, hebben we nu vijf familiepakken, met verschillende vruchten. Eén glas van 250ml is goed voor je Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid fruit. Lekker en goed voor je.

* Bron: Voedingscentrum

Kinderen
Kinderen fruit laten eten is soms net zo moeilijk als tandpasta tergustoppen in de tube. Omdat kinderen toch een beetje een andere smaak hebben dan volwassenen*, hebben we speciale kids smoothies gemaakt. Met vruchten die ze wel lekker vinden, zoals aardbeien en perziken. En die een beetje gladder van structuur zijn. Die gaan een stuk gemakkelijker naar binnen. We hebben ze verpakt in handige Tetra verpakkingen, zodat ze wat langer uit de koelkast kunnen en je ze dus in hun broodtrommel kunt doen. Ze zijn verkrijgbaar in pakken van vier met een rietje.

*niet dol op spruitjes bijvoorbeeld

Natuurlijk
Alle innocent smoothies zijn 100% puur natuur. We gebruiken geen conserveringsmiddelen, geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen geconcentreerde sappen en geen toegevoegde suikers of andere dingen die volgens ons niet in gezonde drankjes horen. Om ze zo goed mogelijk te laten smaken, zoeken we de hele wereld af om de lekkerste vruchten te vinden zoals Alphonso mango’s en Maui Gold ananassen. Zo denken wij erover: het beste fruit maakt de beste smoothies.

Smoothies
Je lichaam is dol op fruit, omdat het vol zit met voedingsstoffen die erg goed voor je zijn zoals vitamines, mineralen, vezels en andere dingen met knap lastige Latijnse namen. Sommige van deze voedingsstoffen zitten in het sap, andere bevinden zich in het vruchtvlees van een vrucht. Het is natuurlijk het best om de hele vrucht te eten, dan weet je zeker dat je alle goede dingen binnenkrijgt. Als je alleen sap drinkt, mis je sommige voedingsstoffen. Voedingsdeskundigen adviseren dan ook maximaal één stuk fruit (van de aanbevolen twee) door sap te vervangen. Onze smoothies zijn gemaakt van hele vruchten.* Ze bevatten minimaal 1/3 kilo fruit en zijn daarmee goed voor je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit.

* zonder klokhuizen en schillen en pitjes natuurlijk.

Plaats een reactie