Nieuwe naam voor coöperatie Salland

De coöperatie Salland gaat verder onder een nieuwe naam: Eno. De merken Salland verzekeringen, HollandZorg, Energiek en Verzuimstopt zijn onderdeel van Eno en blijven onder hun eigen naam actief. De naamswijziging heeft daarom voor klanten nauwelijks gevolgen.

De nieuwe naam is een gevolg van de ontwikkeling waarin de organisatie zit. Jorrit de Jong, algemeen directeur: “Tijden veranderen. 150 jaar jong, zijn wij anno 2010 meer dan de succesvolle regionale zorgverzekeraar Salland verzekeringen. Een veranderende wereld vraagt van ons dat wij ons continu blijven ontwikkelen. We hebben nieuwe merken en nieuwe dienstverlening. En die ontwikkeling leidt nu tot een nieuwe naam voor de organisatie.”

De nieuwe naam en de toevoeging ‘van lijf tot leven’ geven uitdrukking aan de veranderende rol van de organisatie: van zorgverzekeraar naar een allround dienstverlener die het bereiken en behouden van een optimale gezondheid centraal stelt. Onder de dienstverlening van Eno vallen zorgverzekeringen, arbo- en verzuimdienstverlening, innovatieve projecten en samenwerkingsverbanden.

Klanten die een zorgverzekering hebben bij Salland verzekeringen, HollandZorg of Energiek gaan overigens weinig merken van de naamsverandering. De merken blijven gewoon bestaan en blijven onder hun eigen naam actief.

Meer informatie: www.eno.nl

Plaats een reactie