Nieuwe combinatie van suikervrij en probiotica

Ongemerkt de darmflora stimuleren terwijl je koffie drinkt of een zelfgebakken taart eet. De zoetjes van Nevella zijn niet alleen hét alternatief voor suiker, maar bevatten nu ook probiotica, dat het bacteriële evenwicht in de darmen verbetert.

Deze combinatie geldt ook voor het poeder van Nevella, dat op dezelfde manier te gebruiken is als suiker en tegelijkertijd dus de weerstand in de darmen verbetert. Dit nieuwe product is een goedkope en snelle manier om goede bacteriën tot je te nemen. Nevella is het eerste product buiten de vele zuiveldrankjes waarin probiotica zitten en hoeft niet in de koelkast bewaard te worden.

Nevella Probiotics van Heartland Sweeteners is een zoetstof op basis van sucralose. Dat betekent dat er weliswaar echte suiker is gebruikt om het middel te maken, maar dat de suikermoleculen geen calorieën meer bevatten. Door dit productieproces is Nevella pro-bleem¬loos te gebruiken door iedereen die op de calorieën wil of moet letten: zelfs diabetici ervaren geen verschil in hun bloedsuikerspiegel. Dit zoetje in de koffie of thee is dus echt een volwaardig alternatief voor suiker. Bijkomend voordeel van de ingecapsuleerde probiotica in de zoetjes is dat, doordat ze omhuld zijn, ze makkelijker in grotere hoeveel¬heden het maagzuur passeren en hierdoor de werking in de darmen optimaal benut wordt.

Probiotica hebben een grote opmars gemaakt in allerlei drankjes. Doordat de goede bacte-riën van Nevella Probiotics met een coating zijn ingecapsuleerd bereiken veel meer bacte-riën de darmen dan met de traditionele zuiveldrankjes. De overgrote meerderheid van de bacteriën in deze drankjes zijn na het passeren van de maag niet meer in leven. Met Nevalla Probioctics is dat dus niet het geval. Slechts één zoetje of één theelepeltje poeder ‘levert’ daarmee veel meer goede bacteriën in de darmen dan een gemiddeld probiotica drankje.

Behalve zoetjes is er ook poeder van Nevella, dat op dezelfde manier te gebruiken is als suiker en vrijwel dezelfde smaak heeft. In tegenstelling tot andere zoetstoffen, verliest dit poeder bij verhitting nooit zijn smaak, ook niet wanneer de zelfgebakken taart lang in de oven staat. Met als voordeel dat de calorieën achterwege blijven en dat door de toevoeging van probiotica ook nog de darmflora wordt versterkt.

Nevella van Heartland ligt al enkele jaren met succes in de winkels in de Verenigde Staten, en is sinds november 2009 (zonder probiotica) ook verkrijgbaar bij de Nederlandse supermarkten. De nieuwe Nevella Probiotics ligt vanaf september 2010 in de schappen van de supermarkten.De consumentenadviesprijs bedraagt € 1,99 voor een 75 g pot Nevella Probiotics. De consumentenadviesprijs bedraagt € 1,59 voor een dispenser met 100 zoetjes en € 3,99 voor een dispenser met 300 zoetjes.

Kijk op www.nevella.com voor meer informatie.

1 gedachte over “Nieuwe combinatie van suikervrij en probiotica”

Plaats een reactie