Nieuwe behandelmethode voor huidaandoeningen

Een huid in een optimale conditie zorgt ervoor dat huidaandoeningen, beschadigingen en veroudering buiten het lijf blijven. Dat is de beproefde methode van dr. Zein Obagi. Op 11 en 12 mei 2010 geeft de bekende Amerikaanse dermatoloog een exclusief symposium voor (para-) medici, huidspecialisten en schoonheidsspecialisten over gezonde huidverbetering- en verjonging en introduceert hij zijn medische huidverzorgingslijn.

Hyperpigmentatie, zon- en rookschade, huidklachten of vroegtijdige verschijnselen van ouderdom. Dr. Obagi bestrijdt ze niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn Healthy Skin-concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreid klinisch bewezen resultaten. Want van elke huid is de gezondheid en conditie te herstellen. Door niet te redeneren vanuit ziekte, maar vanuit gezondheid, boekt Obagi al jaren opzienbarende en wetenschappelijk onderlegde resultaten. Dankzij de unieke behandelmethode en zijn medisch cosmetische huidverzorgingsproducten zijn bij alle huidtypen vele huidaandoeningen te behandelen, van ernstige melasma’s tot zonbeschadiging en veroudering.

Huid in conditie
Op 11 en 12 mei verzorgt dr. Obagi voor (para-) medici en huidspecialisten het symposium Skin Health Restoration & Rejuvenation. Hierin laat hij zien hoe de gezonde huid als uitgangspunt leidt tot het kunnen behandelen van allerlei ziektebeelden, vroegtijdige ouderdomssymptomen en beschadigingen van de huid. Omdat een betere huidconditie een mooier en sneller herstel betekent, past zijn aanpak ook in een multidisciplinaire aanpak en vormt het bijvoorbeeld een belangrijke voorbereiding op andere huidbehandelingen als een facelift of laserbehandeling.

Het symposium vindt op 11 mei om 19.00 uur plaats in het Fashion Hotel Amsterdam en op 12 mei om 19.00 uur in Kasteel Maurick in Vught. Geïnteresseerde kno-artsen, dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en huidspecialisten kunnen zich aanmelden via www.obagi.nl.

Marktleider
Obagi is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging. Het uitgangspunt van Obagi is de huid helpen om zichzelf te verbeteren.

Dr. Zein E. Obagi:
– Board Certified Dermatoloog van de Amerikaanse beroepsvereniging voor Dermatologie
– Oprichter Obagi Medical Products, Inc. en ZO Skin Health, Inc.
– Behandelwijze van dr. Zein Obagi al ruim 20 jaar toegepast door ruim 10.000 artsen in de VS
– Nu ook in Europa, met Nederland als voorloper

1 gedachte over “Nieuwe behandelmethode voor huidaandoeningen”

Plaats een reactie