New Balance Wellness, wandel jezelf strak

Strakke benen, billen en middel, het is keihard werken. Je hardloopschoenen winnen niet altijd van een ontspannen avondje Net5. New Balance heeft een collectie schoenen ontworpen die je overdag helpt om aan je figuur te werken, als je toch al in beweging bent. Een nieuwe zool in de schoenen activeert de kleine spieren in je onderlijf en laat het kleine balans oefeningen doen. Daar waar het uitmaakt: in je kuiten, je hamstrings en je billen. Vanaf nu kun je 24/7 aan body toning doen.

De nieuwe schoenen werken zoals een balance board in de sportschool.* Wie er ooit heeft opgestaan, weet hoe het voelt. Vijf minuten wankelen en wiebelen en je voelt al je spieren in je benen en je achterste, tot je middel aan toe. Die kleine instabiliteit is de basis van de New Balance Welness schoenen. De nieuwe TrueBalance zool met elastische vering zorgt ervoor dat je voeten constant kleine correcties moeten doen die de spieren in je onderlijf in beweging zetten. Als je loopt, worden je spieren dus een beetje extra in beweging gezet.

Om precies te zijn bewegen je spieren met de nieuwe Welness schoenen 29%** meer en verbrand je 10% meer calorieën. Dat is de enige manier om af te vallen en strakkere billen te krijgen: meer bewegen en je spieren gebruiken. Met de nieuwe Welness schoenen kun je dat dus doen terwijl je naar de bakker loopt, naar de koffieautomaat of naar de trein. Je hele dag wordt één grote work-out, of een heleboel kleine.

New Balance Welness schoenen zijn er voorlopig alleen voor vrouwen (model 850 en 1100).

* als je die niet kent, probeer dan vanavond eens op één been je tanden te poetsen en voel wat er met je voeten gebeurt. Tot aan je middel aan toe kun je de kleine balans correcties voelen om je op de been te houden.

** Spierbewegingen kun je meten door een electromyogram te maken. Dat meet de elektrische activiteit van je spieren, de signalen die het krijgt om linksaf te bewegen. Of rechstaf, net waar je zin in hebt. Dokter Jospeh Hamill van het NB Sports Research Center voerde het onderzoek uit.

New Balance Winkel zoeken: http://www.newbalance.nl/FindAStore

6 gedachten over “New Balance Wellness, wandel jezelf strak”

Plaats een reactie