Nederlandse start-up in Brazilië met fitness producten

Het Nederlandse bedrijf StraksStrak BV / BeatBelly heeft een overeenkomst gesloten met een distributeur om de BeatBelly (www.beatbelly.com) fitnessproducten in Brazilië te verkopen. Dit is de eerste distributeur in Zuid Amerika. Brazilië
Brazilië is een interessante markt omdat het een grote markt is, omdat de mensen in Brazilië erg bewust zijn van hun gezondheid en omdat er nu al veel internationale aandacht is voor Brazilië in verband met de Olympische Spelen van 2016. De lancering van BeatBelly begint eind maart met bijeenkomsten bij belangrijke potentiële klanten en met lokale evenementen. “All marketing activities are now being finalized and we are excited to get started with sales of BeatBelly” zegt Ivan Rogani van Medeiros&Rogani, de nieuwe distributeur.

BeatBelly Internationalisering
BeatBelly levert zeer effectieve “core stability” producten aan fysiotherapeuten, fitnessclubs en particulieren. In Nederland worden nu al in meer dan 70 fitnessclubs BeatBelly groepslessen gegeven en meer dan 80 fysiotherapiepraktijken gebruiken BeatBelly bij de revalidatie van hun klanten. BeatBelly wordt al verkocht in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en België en nu dus ook in Zuid Amerika. Morten Brix, Global Sales & Marketing Director van BeatBelly, zegt: “Dit is echt een hele belangrijke stap voor onze inspanningen om BeatBelly wereldwijd aan de man te brengen. We hebben nu aansluiting bij de Braziliaanse markt met een partner die volledig gericht is op het verkopen van onze producten in een markt met een enorm potentieel.”

Over Medeiros&Rogani
Medeiros&Rogani is de nieuw aangetrokken distributeur van BeatBelly producten in Brazilië. Ze zijn gevestigd in Sao Paolo en hebben hier en in Rio de Janeiro een uitgebreid netwerk. Medeiros&Rogani is een bedrijf dat speciaal is opgericht voor de marketing en verkoop van de BeatBelly producten in de Braziliaanse markt.

Over BeatBelly
StraksStrak lanceerde BeatBelly eind 2008 en heeft sindsdien flink aan de weg getimmerd. Het concept van BeatBelly is het resultaat van enkele jaren van product ontwikkelen en testen door productontwikkelaars, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs. Met BeatBelly doet met oefeningen die de buikspieren en de overige rompspieren sterker en soepeler maken. Strakstrak heeft patent “pending” rechten voor alle belangrijke landen in de wereld.

1 gedachte over “Nederlandse start-up in Brazilië met fitness producten”

 1. Geacht team,
  Mijn naam is Peter Stolp en woon/werk in Fortaleza, Ceará, Noordoosten van Brazilie. Ongeveer 3000 km van SAO en RIO vandaan.

  Ik zie de Beatbelly voor het eerst en zou graag met u en/of eventueel Medeiros & Rogani in contact komen aangezien er ook een markt voor dit product in deze staat (staten)is.Brazilie is erg groot en om vanuit het zuiden het noorden van Brazlie te bedienen is erg lastig.

  Graag spreek ik met u over een agentschap in het Noordoosten.

  Met vriendelijke dank voor u reactie en groet.

  Peter Stolp – Diretor
  Sia Importação e Exportação Ltda
  skype : peterforta
  cel : 55 85 86909859

  Beantwoorden

Plaats een reactie