Nederlanders zien goede weerstand als belangrijk wapen om Mexicaanse griep buiten de deur te houden

Maar liefst 54% van de Nederlanders vindt de naderende uitbraak van de Mexicaanse griep zorgelijk. Dat blijkt uit online onderzoek van Panelwizard. Bijna 90% ziet werken aan een goede weerstand als belangrijk wapen om het virus buiten de deur te houden. Zo’n 70% van de Nederlanders zegt van plan te zijn om daarom juist nu te werken aan de weerstand. Terecht, want een goede weerstand is in staat om ervoor te zorgen dat bacteriën en virussen die het lichaam binnendringen iemand niet ziek maken.

Extra weerstand
Bijna 75% van de mensen is veel of regelmatig bezig met het verhogen van de weerstand. Zorgen voor gezond en gevarieerd eten is met 84% de meest populaire manier om aan een goede weerstand te werken. Gevolgd door voldoende drinken (ruim 70%), voldoende slaap (bijna 70%) en voldoende ontspanning (ruim 50%). En hoewel 57% van de Nederlanders vindt dat de media al teveel aandacht aan de Mexicaanse griep besteden, geeft toch bijna 60% van de mensen aan behoefte te hebben aan meer tips en adviezen om de kans op griep te verminderen.

Topdrukte A.Vogel Gezondheidslijn
De informatiebehoefte rondom de thema’s ‘griep’ en ‘weerstand’ is ook voelbaar bij de A.Vogel Gezondheidslijn. Deze wordt namelijk vaker dan gebruikelijk in de zomermaanden gebeld. Walborgh Kieskamp, Commercieel Manager Biohorma: “Veel van de bellers gebruiken Echinaforce van A.Vogel al om weerstand op te bouwen voor de ‘normale’ griepperiode. Ze willen weten of ze dit middel ook kunnen gebruiken als weerstandsopbouwer voor de Mexicaanse griep.”

Echinaforce van A.Vogel
A.Vogel Echinaforce reguleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt en de kans op het krijgen van griep en verkoudheid afneemt. Dat geldt ook voor de Mexicaanse griep. In ruim 25% van de Nederlandse huishoudens is dan ook Echinaforce aanwezig. Het product is verkrijgbaar in diverse varianten, ook voor kinderen, bij drogist, apotheek supermarkt en gezondheidswinkel.

Plaats een reactie