Natuurwerkdag, voor jong en oud!

Zaterdag 5 november 2011 organiseert Landschapsbeheer Nederland alweer de elfde Natuurwerkdag. Dé dag dat steeds meer mensen aan de slag gaan door te snoeien, zagen etc. op meer dan 350 locaties door het hele land.

Vorig jaar hebben ruim 12.000 vrijwilligers zich uitgeleefd in het Nederlandse landschap. Ook dit jaar vinden uiteenlopende activiteiten plaats die al vroeg in de ochtend beginnen. Afhankelijk van de locatie verschillen de activiteiten van poelen schoonmaken tot bomen knotten, fruitbomen snoeien, grienden afzetten etc.

Maatschappelijke stage
Ook dit jaar zijn er weer maatschappelijke stageplekken. Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen punten verdienen met hun maatschappelijke stage op de Natuurwerkdag. Via www.natuurwerkdag.nl kiezen ze een werklocatie. Hun stagecoördinator wordt dan via dezelfde website automatisch geïnformeerd. Als aandenken krijgen de jongeren een certificaat.

Aanmelden
Jezelf, vrienden en familie aanmelden voor een gezellig dagje onder elkaar… samen met 12.000 anderen? Kijk voor meer informatie over (kinder)locaties, activiteiten en aanmelden op www.natuurwerkdag.nl

Plaats een reactie