Naloc bevordert genezing kalknagel

Een schimmelinfectie is de meest voorkomende oorzaak van nagelproblemen. Maar liefst 10% van de bevolking heeft last van schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd. Vaak zonder het te weten! Een kalknagel is relatief onschuldig, maar om besmetting van andere nagels of anderen in de omgeving te voorkomen, is een effectieve behandeling noodzakelijk.

Naloc is een nieuw product dat het herstel en uiterlijk van kalknagels bevordert, al binnen twee weken (1). Naloc is makkelijk in gebruik: eenmaal per dag aanbrengen, zonder opbouwschema en vijlen is niet nodig.

Kalknagels zien er niet mooi en gezond uit; ze zijn verkleurd, dik, ruw, brokkelig en breekbaar. Bovendien kunnen geïnfecteerde nagels, die niet op tijd en effectief worden behandeld, zó dik worden dat knippen niet meer kan en het dragen van schoenen pijnlijk kan zijn. De nagel kan zelfs geheel of gedeeltelijk los kan laten.

Met Naloc kunnen kalknagels eenvoudig thuis behandeld worden. Naloc verbetert zowel de nagelstructuur als de vochtbalans. De nagel wordt minder droog, breekbaar en brokkelig en de natuurlijke staat van de nagel herstelt. Schimmel- en bacteriegroei wordt voorkomen, met als gevolg dat de gezonde nagels weer zonder schaamte getoond kunnen worden!

Eenmaal per dag aanbrengen, zonder opbouwschema en vijlen
Naloc is eenvoudig te gebruiken zonder opbouwschema. Slechts eenmaal per dag aanbrengen, bijvoorbeeld vóór het slapen gaan. Een dun laagje oplossing met de punt van de tube verspreiden over de nagel, eventjes laten drogen en klaar! Het vijlen van de nagel bij een behandeling met Naloc is niet nodig. Studies hebben aangetoond dat bij 77% van de gebruikers al binnen twee weken zichtbare verbetering is te zien en bij 92% na acht weken gebruik1.

Advies van een pedicure
Naloc bevordert niet alleen het herstel en uiterlijk van lichte, maar ook van milde en ernstige vormen van kalknagels en psoriasnagels. Een (huis)arts of (medisch) pedicure, gespecialiseerd in schimmeldiagnostiek, kan vaststellen wat de oorzaak van een probleem aan de nagel is en advies geven over de juiste behandeling. Naloc is opgenomen in het behandelprotocol voor de professionele voetspecialist die schimmelinfecties aan de huid of aan de nagel

Verkrijgbaarheid en informatie
Naloc is zonder recept verkrijgbaar bij drogist, apotheek, voetspecialisten en online via de website. De consumentenadviesprijs is € 27,95 (tube van 10 ml). Eén tube is voldoende voor het behandelen van drie nagels, drie maanden lang. Meer informatie over kalk- en psoriasisnagels en Naloc is te vinden op www.naloc.nl.

Naloc is een medisch hulpmiddel klasse IIa. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

(1) De meeste gebruikers zien al binnen twee weken resultaat, 92% na acht weken.

5 gedachten over “Naloc bevordert genezing kalknagel”

 1. Ik gegbruik het nu 2 maanden zoals op de verpakking staat beschreven en de eerste week leek ik verschil te zien in kleur maar nu gebeurt er helemaal niks meer. Ik zie geen verbetering optreden dus ik ben er nog niet van overtuigd. Ik ga wel door in de hoop dat het beter wordt maar ik betwijfel het of mijn klaknagel verdwijnt

  Beantwoorden
 2. Je kunt beter Disinall Voetherstel Optimaal gebruiken. Dit middel werkt snel en effectief. I.t.t. andere producten kan de schimmel tegen Disinall niet resistent worden.

  Beantwoorden
 3. Ik heb al van alles geprobeerd waaronder ook naloc
  Je moet lang het gebruiken en dan de vraag of het verdwijnt nou nee dus.
  Het kost veel geld ook nog.
  Het is een echte schimmelinfectie wat je alleen van binnen uit kan bestrijden
  De huisarts weet precies wat je daar aan kan doen,ik wil naloc niet in discretie brengen maar het is echt de waarheid.
  De medicijnen die je daarvoor krijgt hebben echt resultaat maar je moet het minstens een jaar lang gebruiken en dan ook nog de bijeffect wat je daarvan kunt krijgen. Ik moet wel zeggen dat het echt helemaal verdwijnt en je krijgt er nieuwe nagels voor terug.

  Beantwoorden
 4. Drie flacons Naloc verbruikt. Trouw elke dag op nagels gedaan. Nu, vele maanden en 85 Euro verder totaal geen resultaat. Jammer van de tijd en het geld. Ook een reactie onder de kop “Ervaringen met Naloc” geschreven op de site van Naloc. Helaas wordt mijn ervaring niet door Naloc geplaatst. Kennelijk plaatst Naloc alleen positieve berichten met alleen een 5 sterren waardering. Terugkoppeling in de vorm van een mailtje kon er helaas ook niet af. Dat er nog steeds leveranciers zijn die zich zo opstellen, onbegrijpelijk.

  Beantwoorden

Plaats een reactie