Nabestaanden blijven te vaak met vragen achter

Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af. Binnen vijf dagen moet er veel geregeld worden. Dat kan lastig zijn als er van tevoren niets is vastgelegd. De consument van nu wil steeds meer zelf doen. Maar als het om uitvaart gaat, nemen nog weinig mensen van tevoren hun verantwoordelijkheid. Monuta maakt het makkelijker om dit te doen.

Steeds meer mensen denken na over hun uitvaartwensen. Toch blijft het lastig om uitvaartwensen op te schrijven en te delen met familie. Monuta wil nabestaanden helpen en hen zorg uit handen nemen. Daarom introduceert Monuta nieuwe producten die het vastleggen van uitvaartwensen makkelijker maken. Financieel wordt wel vaak iets geregeld, bijvoorbeeld na advies van een verzekeringsadviseur. Steeds meer consumenten willen ook dit zelf doen. Daarom introduceert Monuta ook voor deze doelgroep nieuwe verzekeringsproducten.

Om mensen te helpen met het vastleggen en delen van uitvaartwensen heeft Monuta www.uitvaartwensen.nl gelanceerd. Op deze website kan iedereen in een paar klikken zijn uitvaartwensen vastleggen en delen met familie en vrienden. Uiteraard zijn de wensen ook op te slaan, waardoor ze makkelijk zijn aan te passen. Zo helpt Monuta mensen om hun nabestaanden niet met vragen achter te laten. Nabestaanden hebben het tenslotte al moeilijk genoeg.

De nieuwe verzekeringsproducten dekken de diensten die nodig zijn bij een uitvaart. Met een zelf te bepalen geldbedrag kunnen aanvullende persoonlijke wensen worden betaald. De premie is scherp en de producten zijn transparant; de consument ziet direct welke premie hij betaalt en wat hij daarvoor krijgt. Daarna kan hij in een paar stappen de verzekering afsluiten op www.monuta.nl.

Plaats een reactie