MyDiabetesDigital, online diabetes community

Op www.mydiabetesdigital.com/nl vinden mensen die te maken krijgen met diabetes actuele informatie over belangrijke ontwikkelingen, behandeling en onderzoek.

Belangrijk zijn de diverse forums op de site, die de mogelijkheid bieden om actief ervaringen en informatie te delen. Natuurlijk zijn Facebook, Twitter en YouTube volledig geïntegreerd in de website.

Behoefte
Ongeveer 10% van alle volwassenen in Europa heeft diabetes en dat aantal stijgt. In Nederland komen er jaarlijks meer dan 70.000 diabetes patiënten bij. MyDiabetesDigital wil op een positieve wijze bijdragen aan de dialoog tussen mensen die te maken krijgen met diabetes. “De kracht van het delen is groot, mensen kunnen echt veel van elkaar leren” zegt Frans Luijendijk, oprichter van MyDiabetesDigital en zelf ook diabetespatiënt. “Met het delen van verhalen kunnen we elkaar helpen. Ik hoop dat iedereen die met diabetes te maken heeft elkaar vindt op onze website.”

Internationaal
Net als het digitale lifestyle magazine voor de iPad van MyDiabetesDigital is de website beschikbaar in vier talen. De informatie die gedeeld wordt is dus wereldwijd beschikbaar voor mensen met diabetes.

Over MyDiabetesDigital
MyDiabetesDigital is het platform om mensen met diabetes te informeren over hoe je zo prettig mogelijk kan leven met diabetes. Naast de online community is er een interactief digitaal magazine speciaal voor de iPad. Het magazine verschijnt zes keer per jaar en is gratis te downloaden in de App Store.

Oprichter Frans Luijendijk is ambitieus: “Wij willen binnen tien jaar de grootste internationale diabetes community zijn!”

Plaats een reactie