Multi-Gyn FloraPlus: Eerste natuurlijke middel tegen vaginale schimmelinfectie

72% van de Nederlandse vrouwen heeft het afgelopen jaar weleens te maken gehad met vaginale ongemakken, bleek uit eerder gepubliceerd onderzoek van Multi-Gyn en Gezondheidsplein.nl. Omdat bijna 80% van de vrouwen niet goed weet hoe ze deze klachten zelf op kunnen lossen, hebben vrouwen vaak onnodig last van ongemakken als jeuk, een pijnlijk of branderig gevoel of afwijkende afscheiding.

Vaak worden deze ongemakken veroorzaakt door een vaginale schimmelinfectie (ofwel candida). Multi-Gyn introduceert nu FloraPlus. Dit nieuwe middel gaat de schimmelinfectie snel, eenvoudig en op natuurlijke wijze tegen. Een uitkomst dus voor die vrouwen die hun klachten liefst in de privacy van de eigen badkamer willen verhelpen.

Eerste natuurlijke middel tegen vaginale schimmelinfectie
Het nieuwste product van Multi-Gyn, FloraPlus is een innovatieve en natuurlijke benadering ter voorkoming en behandeling van vaginale schimmelinfecties. Daarnaast is misschien wel het grootste voordeel dat het zonder recept verkrijgbaar is en dat je je zelf kunt behandelen.

Net als de andere producten van Multi-Gyn is FloraPlus natuurlijk en veilig en kan het ook tijdens zwangerschap of periode van borstvoeding gebruikt worden. Multi-Gyn kan naast medicatie worden gebruikt, kent geen beperking in gebruik, bevat geen conserveermiddelen, hormonen of geurstoffen en geen ingrediënten van dierlijke afkomst.

Niet gevaarlijk. Wel van invloed op je dagelijks leven
In tegenstelling tot een bacteriële infectie is schimmel geen gevaarlijke infectie. Het is wel lastig en kan een behoorlijke negatieve factor zijn in je dagelijks leven. FloraPlus is de uitkomst voor alle vrouwen die zelf hun vaginale schimmelproblemen willen behandelen. In 30% van de gevallen komt de schimmelinfectie binnen 3-6 maanden terug, bij gevoeligheid hiervoor is FloraPlus ook ideaal doordat het zeer effectief de groei van candida (schimmel) voorkomt en vermindert en dus de infectie kan voorkomen.

Candida een van de meest voorkomende oorzaken
In de vagina leven vele micro-organismen, bacteriën en schimmels, die in een bepaald evenwicht met elkaar leven. Deze balans kan worden verstoord, bijvoorbeeld tijdens hormonale veranderingen (menstruatieperiode), na (onbeschermde) geslachtsgemeenschap of tijdens of na het gebruik van medicijnen zoals antibiotica. Dit resulteert dan in een bacteriële infectie (bacteriële vaginose) of een schimmelinfectie (candida). Bij 35% van de vrouwen met klachten gaat het om candida. Candida herken je meestal aan de korrelachtige, op kwark lijkende, afscheiding, intense jeuk, branderigheid, roodheid, irritatie, schraalheid en/of zwelling.

Multi-Gyn FloraPlus is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek. De verkoopadviesprijs is 14,95 euro.

Over Multi-Gyn
Multi-Gyn is een bekende aanbieder op de Nederlandse markt van middelen ter voorkoming en behandeling van vaginale ongemakken. Naast Multi-Gyn FloraPlus bij voorkoming en behandeling van schimmelinfecties, biedt Multi-Gyn ook een effectief middel tegen bacteriële vaginose. Multi-Gyn Actigel voorkomt en behandelt bacteriële vaginose en werkt direct verzachtend bij jeuk en irritaties en gaat onaangename geur en afscheiding tegen. Recent onderzoek toont aan dat het een volwaardig natuurlijk alternatief is voor antibiotica. Multi-Gyn Actigel is niet alleen even effectief als antibiotica, er zijn ook geen bijwerkingen bekend en je kunt er niet resistent tegen worden. Daarbij is het product zonder recept bij de drogist of apotheek verkrijgbaar.

Plaats een reactie