Modefabriek presents the Borrel


WHAT
Jaarlijks terugkerende borrel van modefabriek om het nieuwe modeseizoen in te luiden

WHERE
De Zuidpool gelegen tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark

WHEN
Zondag 24 januari 2010 van 6pm tot middernacht

GUESTS
Bastiaan van Schaik, Allard Honigh, Kim Feenstra, Sylvana Simons, Jan Joost van Gangelen, Fabienne de Vries, Kassandra Schreuder, Sarah Kroos, Marvy Rieder, Tom Sebastian, Sander de Heer en de fashion affenciado’s van de modewereld zoals designers, exposanten en retailers.

SCOOP
Samen met modefotograaf Allard Honigh mixte Bastiaan van Schaik live verschillende collecties van modefabriek in The Studio. De modellen werden professioneel gefotografeerd in de stijl van een echte fashion productie. Een selectie van de shoot werd geupload door Reload Media VJs, wat voor het decor zorgde van The Borrel.

Bij aankomst van De Zuidpool waanden de gasten zich in een sprookjesachtige winterwereld. Hostesses uitgedost in vrolijk gekleurde Bas Kosters jurken heetten iedereen welkom. Bij de entree stond Bastiaan van Schaik samen met cameraploeg klaar om genodigden te interviewen over zijn of haar modefabriek moment.

Relaxte lounge muziek deed aan het begin van de avond niets vermoeden dat RiskSoundSystem een paar uur later De Zuidpool op zijn kop zette. Iedereen van ijsdanseressen tot designers en van fashionista’s tot exposanten zorgden ervoor dat The Borrel naar het volgende level werd gebracht. Op de verwarmde veranda en het knusse terras kon men even op adem komen en de hoogtepunten van de eerste modefabriekdag doorspreken. Ondertussen waren er fantastische performances te zien op de ijsbaan, wat The Borrel in zijn totaliteit tot een overweldigend winterwonderland-event maakte.

Plaats een reactie