MIRA Event over technologie voor de gezondheidszorg

MIRA, het onderzoeksinstituut voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde van de Universiteit Twente, organiseert op 12 april 2012 het evenement ‘Top technology for patients’.

MIRA – Institute for Biomedical Technology and Technical Medicine

De dag staat in het teken van technologie voor de gezondheidszorg. Zo is er uitgebreid aandacht voor de laatste wetenschappelijke ontdekkingen en ontwikkelingen binnen het instituut en zijn er toonaangevende keynote sprekers uit binnen- en buitenland.

Sinds de oprichting van MIRA enkele jaren geleden is het instituut uitgegroeid tot een topinstituut dat zich wereldwijd kan meten met de top. Elke twee jaar organiseert MIRA een evenement waar onder meer het laatste onderzoek wordt gepresenteerd. Ook zijn er toonaangevende keynote sprekers uit binnen en buitenland.

Dit jaar zullen prof. Paolo Dario (Director of the Institute of BioRobotics -Scuola Superiore Sant’Anna, Pisa), dr. Rudy DeKeyser (Managing director of the Flemish Institute for Biotechnology) en prof. Wim Oyen (Scientific Director, Institute for Oncology -Radboud University Nijmegen Medical Centre) een bijdrage leveren.

Het evenement vindt plaats op het Evenemententerrein van de campus van de Universiteit Twente.

Meer informatie over Top technology for patients
Aankondiging / Update
Programma

Plaats een reactie