Mini rozijnenbollen met welbekende Sun-Maid rozijnen

Wie kent ze niet? De Sun-Maid rozijnen verpakt in de bekende rode doosje. Veel kinderen krijgen deze traktatie als tussendoortje mee naar school of de speeltuin. In juli 2010 wordt een nieuwe lekkernij gelanceerd met de bekende zongerijpte Sun-Maid rozijnen: mini rozijnenbollen met een vleugje vanille aroma.

Opa’s en oma’s, vaders en moeders, maar vooral ook kinderen: iedereen kent de smaakvolle rozijnen verpakt in de handige rode doosjes. Het uit Amerika afkomstige merk verbouwt en verkoopt al sinds 1912 Sun-Maid rozijnen die zijn gedroogd onder de Californische zon.

Nieuw! Mini-rozijnenbollen
De mini rozijnenbol is een bijzonder product, waarbij de Californische Sun-Maid rozijnen door Amarant Bakkers zijn verwerkt in een typisch Nederlands product. Een vleugje vanille aroma geeft de rozijnenbol een eigen smaak. Met deze unieke samenwerking wil Amarant Bakkers het segment vruchtenbrood upgraden. De komende maanden wordt het Sun-Maid assortiment tevens uitgebreid met gesneden vruchtenbrood en een rozijnenstol. Al deze producten worden onder de brand licentie van Sun-Maid geproduceerd. De mini rozijnenbollen van 42 gram zijn per stuk verpakt waardoor ze makkelijk meegenomen kunnen worden naar school of een dagje uit. Met deze introductie richt Amarant Bakkers zich op de broodafdeling van de supermarkt.

Lekker tussendoortje
Kinderen zijn dol op tussendoortjes. Denk maar aan koekjes, candybars en chips. Lekker, maar weinig voedzaam en ongezond. Rozijnen, oftewel gedroogde druiven, zijn daarentegen een verantwoord, maar vooral ook lekker alternatief. In rozijnen zitten vezels, vitamines en mineralen en deze zijn voor kinderen ‘in de groei’ essentieel om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Daarnaast hebben de Sun-Maid rozijnen ook een eigen karakteristieke ‘bite’. Zo zijn ze niet alleen groter dan andere rozijnen, maar ook zoeter en intenser van smaak. Dit maakt de mini rozijnenbollen tot een ware traktatie voor kids.

4 gedachten over “Mini rozijnenbollen met welbekende Sun-Maid rozijnen”

 1. Geachte heer/mevrouw,

  Zitten er melk of ei-eiwitten in deze nieuwe rozijnenbolletjes ?

  vriendelijke groeten,
  Hélène Jennes

  Beantwoorden
 2. – Sun-Maid mini rozijnenbolletjes bevatten weipoeder, dus melkeiwit.

  – Sun-Maid mini rozijnenbolletjes bevatten geen kipei-eiwit.

  – De rozijnenbolletjes zijn verkrijgbaar bij de supermarkten van Jumbo, Super de Boer en Deen.

  Beantwoorden
 3. Al weken lang in de reklame bij Jumbo, maar ik ben in een tijdsbestek van 4 weken al 7 keer bij Jumbo geweest, maar ze hebben nog steeds niets!!??

  Beantwoorden

Plaats een reactie