Mindfulness verrijkt je seksleven

Nu de lente weer in het vooruitzicht ligt gaat het bij iedereen weer een beetje kriebelen. Intimiteit, liefde en seks hangen weer in de lucht. Maar dat seks ook een spirituele ervaring kan zijn, daar staan maar weinig mensen bij stil, zeker als de lentezon weer gaat schijnen.

Mindful sex, Claudia BlakeIn het boek Mindful sex neemt Claudia Blake je mee op een zoektocht naar intimiteit en echte liefde. De eenvoudige principes van mindfulness zijn perfect toe te passen op je seksleven. De sensuele illustraties maken Mindful sex tot een prachtig, stijlvol werk. Niemand hoeft zich te schamen om dit in de boekenkast te zetten!

Door het toelaten van mindfulness in bed, kun je genieten van ieder moment, ben je vrij van zorgen over wat je wel of niet moet doen en heb je geen last van remmingen. Als je seks benadert vanuit vertrouwen, begrip, tederheid en intimiteit zul je merken dat seks niet alleen fijn is, maar ook een spirituele ervaring kan zijn!

Claudia Blake heeft onder pseudoniem twee romans geschreven en een aantal boeken over populaire cultuur. Zij is masseur en heeft als focus mindfulness.

Boekgegevens
Titel: Mindful Sex, Geniet van ieder moment
Auteur: Claudia Blake
ISBN: 9789021553832
Pagina’s: 160
Prijs: € 17,95

Plaats een reactie