Milieudefensie lanceert kieswijzer met ‘gezonde luchtbar’

Milieudefensie confronteerde Hagenaren op de Grote Markt dinsdag 11 februari 2014 met de keuze voor gezonde lucht.

Milieudefensie lanceert kieswijzer met gezonde luchtbar-1J6B0114Gezonde lucht verpleegster van Milieudefensie wijst voorbijgangers op de kieswijzer voor gezonde lucht. Fotograaf Pierre Crom.

Verplegers en verpleegsters boden voorbijgangers een teug gezonde lucht aan uit de ‘gezonde luchtbar’.

Ivo Stumpe, campagneleider verkeer van Milieudefensie: “Door mensen voor de keuze te stellen om in plaats van uitlaatgassen gezonde lucht in te ademen, willen we ze erop wijzen dat ze bij de gemeenteraadsverkiezingen ook kunnen kiezen voor gezonde lucht.”

Milieudefensie lanceert kieswijzer met gezonde luchtbar-W3B3163Voorbijganger Grote markt Den Haag blij met keuze voor gezonde lucht. Fotograaf Pierre Crom.

Milieudefensie lanceerde ook een kieswijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Kiezers kunnen op www.milieudefensie.nl/kieswijzer zien hoe de partijen scoren op het aanpakken van luchtvervuiling.

Milieudefensie lanceert kieswijzer met gezonde luchtbar-W3B3215Voorbijgangers op De Grote markt in Den Haag aan de gezonde luchtbar van Milieudefensie. Fotograaf Pierre Crom.