Michael Boogerd start nieuwe carrière als professioneel kunstschaatser

0
1060

Michael Boogerd, voormalig touretappewinnaar, gaat verder in het kunstschaatsen. De ex-prof. Wielrenner is vanaf 1 december 2011 maar liefst 6 weken te zien in de nieuwe show van Holiday on Ice ‘Tropicana – The Passion Tour’.

Begin dit jaar won Boogerd samen met schaatspartner Darya Nucci het succesvolle televisieprogramma Sterren Dansen op het IJs. Zij zijn samen te zien in Tropicana en schaatsen maar liefst alle shows van de tournee. Tijdens de televisieshow spatte de passie al van het ijs en zij wonnen de finale met volle overtuiging. Ter voorbereiding op de tour ging het paar dinsdag 13 septemeber 2011 in schaatskostuum op de foto.

Michael: “Toen Holiday on Ice mij vroeg na de overwinning heb ik geen moment getwijfeld! het winnen van Sterren Dansen op het IJs was geweldig! Darya en ik hebben er keihard voor gewerkt; een voorbereiding op de ‘Tour de France’ doet er bijna niet voor onder. Ook nu moeten we natuurlijk weer hard aan de slag om ons voor te bereiden op een hele tournee, maar het is erg fijn om alles wat we geleerd hebben nu echt in de praktijk te brengen! Ook verheug ik me weer op de samenwerking met Darya, we zijn een goed team en we gaan twee knallende acts neerzetten.”

Brigitte Stolk, Country Manager Holiday on Ice Benelux: “Wij zijn ontzettend blij dat Michael en Darya de cast van ‘Tropicana’ komen versterken! Het niveau dat zij tijdens de televisie serie hebben bereikt is geweldig, dus we wilden het paar graag in onze show! Het is nog even spannend welke acts zij op het ijs gaan brengen, het worden er in ieder geval twee.”

Over ‘Tropicana – The Passion Tour’
Passie daar draait het om in de sprankelende voorstelling ‘Tropicana – The Passion Tour’: passie voor muziek, voor dans, voor schaatsen en voor de liefde! ‘Tropicana’ vertelt het verhaal van die liefde door te laten zien dat op tal van plekken in de wereld en tal van momenten in de tijd mensen erdoor in vervoering worden gebracht.

Het is swingen geblazen op Latin Pop, Big Band ritmes en Rock ’n Roll. Ook zwijmelt men weg op zwoele ballads waaronder de mooiste nummers van Barry Manilow. Op Copacabana, I can’t smile without you en Mandy maken de schaatsers de passie in iedereen wakker!

Vorig artikelWeet wat u eet!
Volgend artikelHerfsttips voor de motorrijder
Over Holiday on Ice Holiday on Ice is wereldwijd marktleider in live ijsentertainment. Elk jaar bezoeken ruim 2 miljoen mensen de rondreizende shows. De verschillende shows van Holiday on Ice doen jaarlijks samen 75 steden aan en verzorgen ongeveer 1000 optredens. Holiday on Ice maakt sinds 1996 deel uit van Stage Entertainment, Europees marktleider in live entertainment en is sinds 2011 onderdeel van de nieuw opgerichte tak Stage Entertainment Touring Productions. Dit onderdeel van de organisatie richt zich op reizende producties die toeren langs de grote arena's van Europa.