Met e-book van vliegangst af

Ruim 35 op 100 mensen is bang om te vliegen. Gelukkig is deze angst goed te behandelen. Met behulp van het nieuwste vliegangst e-book ‘Over vliegangst en hoe je er van af komt’ van dr. Lucas van Gerwen. Heel simpel en ontspannen. Digitaal! Op de computer, laptop, smartphone of e-reader.

Drie miljoen Nederlanders hebben in meer of mindere mate last van vliegangst. Zo’n 14% daarvan heeft vliegen altijd vermeden, 6,5% is vliegen gaan vermijden en 10% vermijdt vliegen zo veel mogelijk. Vliegangst is een typische stressklacht met onderliggende angsten en stressfactoren zoals claustrofobie, hoogtevrees en controledrang.

All-inclusivebehandeling
Het e-book ‘Over vliegangst en hoe je er van af komt’ is een all-inclusivebehandeling, boordevol praktijkvoorbeelden, getuigenissen van lotgenoten, praktische tips en feitelijke informatie.

Auteur dr. Lucas van Gerwen baseerde het op zijn ervaringen als directeur van het gerenommeerde vliegangstinstituut Stichting VALK (VliegAngstbestrijding Leidse universiteit KLM). Van Gerwen is piloot en psycholoog en promoveerde in 2004 op het onderwerp vliegangst. Dit jaar bestaat Stichting VALK 20 jaar. Tot nu toe werden er door dit instituut bijna 10.000 mensen met vliegangst behandeld. Daarvan vliegt 96% nu zonder angst.

Het e-book ‘Over vliegangst en hoe je ervan af komt’ is o.a. direct te downloaden bij Bruna.nl en Bol.com.

Meer informatie over vliegangst is te vinden op www.valk.org

Plaats een reactie