Meldcode kindermishandeling staat ter discussie op 24 september

Het plenaire debat op het congres over Centra voor Jeugd en Gezin (CJG) op 24 september 2010 te Putten gaat over de nieuwe wetgeving voor de meldcode kindermishandeling. Een VWS-vertegenwoordiger legt de nieuwe regeling uit.

Vertegenwoordigers van de KNMG, het Nederlands Jeugd Instituut en andere koepelinstanties gaan daarna met elkaar en met de congresdeelnemers in discussie rond vragen zoals: Begrijpen we de nieuwe regeling? Is deze een verbetering? Worden in de toekomst minder kinderen mishandeld dankzij de meldcode?

Wil je deelnemen aan dit debat dat ondergetekende voorzit? Wil je tijdens het congres ook op de hoogte raken van andere lokale, nationale en internationale, professionele ontwikkelingen in de jeugd(gezondheids)zorg? Klik dan hier, lees de brochure, meld je aan, fris je kennis op en deel je ervaringen.

Auteur: Prof. dr. A.J.P. (Guus) Schrijvers
Professor Schrijvers bekleedt de leerstoel Algemene Gezondheidszorg bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde, Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Plaats een reactie