Megamama – de tien vaardigheden die iedere ouder nodig heeft

Het houdt zoveel vrouwen bezig: de combinatie van werk, gezin, vriendinnen, sporten en tijd voor jezelf. We praten erover, we lezen erover en, laten we eerlijk zijn, we blijven er soms ook een beetje in hangen. Tijd voor actie! Lees Megamama en binnen no time heb je alles weer onder controle. De basis van alle adviezen van Lorraine Thomas, de nummer één opvoedcoach van Engeland: doe alles met aandacht en voel je niet schuldig.

Het is vast ook jouw droom: een leven zonder stress, jij een leuke vrouw/vriendin/moeder, je partner ontspannen, je kinderen vrolijk en ondernemend. Hoe anders is de werkelijkheid soms. Je vriendinnen en de sportschool heb je al weken niet gezien, de kinderen willen wéér geen groenten eten en je partner staat voor de vierde keer deze week in de file. Hoe kun je het dan toch gezellig en gedisciplineerd houden? Megamama helpt je op weg. Dit down-to-earth opvoedboek bevat een programma waarmee je je opvoedkwaliteiten kunt ontwikkelen door middel van dagelijkse oefeningen. Je merkt direct resultaat en zult je veel zekerder en daardoor meer ontspannen voelen. Lorraine Thomas wijst je erop dat je niet altijd alles 100% perfect kunt doen, en dat kinderen nu eenmaal niet altijd heel erg leuk zijn.

Over de auteur
Lorraine Thomas is de meest vooraanstaande opvoedcoach van Engeland. Ze is directeur van The Parent Coaching Academy (www.theparentcoachingacademy.com) en heeft drie kinderen.

Megamama
Lorraine Thomas
Prijs: € 17,95
Omvang: 128 pagina’s
ISBN: 9789021546704
Verschijningsdatum: 22 januari 2010

Plaats een reactie