Meeste studenten vrijen onveilig op vakantie

Studenten vrijen tijdens hun vakantie massaal onveilig, dit blijkt uit onderzoek van Studenten.nl. Slechts 43% van de meer dan 600 respondenten geeft aan altijd veilig te vrijen en 21% van de studenten vrijt nooit veilig op vakantie.

19% vrijt soms veilig. Verder valt op dat 8% alleen veilig vrijt als ‘de ander’ dat wil. 9% van de studenten vrijt veilig als ze toevallig iets bij zich hebben.

“Deze resultaten zijn schokkend”, aldus Johanna Buutkamp van Studenten.nl, “57% van de studenten vrijt onveilig op vakantie, met alle mogelijke gevolgen van dien. Je zou toch denken dat studenten verstandiger zouden zijn”.

Uit de reacties op de poll blijkt dat veel studenten wel weten dat het niet slim is om onveilig te vrijen maar het vaak toch doen. Zoals een van de respondenten opmerkt: “Meestal probeer ik het veilig te doen, maar als de jongen niets bij zich heeft, en ik heb veel zin, dan maar zonder. Niet slim, ik weet het, maar wel het lekkerst.”

Uitslag poll ‘Doe jij het veilig op vakantie?”:
– Ja, altijd 43%
– Nee, nooit 21%
– Soms 19%
– Als ik toevallig iets bij me heb 9%
– Alleen als de ander het wil 8%

Voor de uitslag van de poll of de nieuwste poll ga naar: www.studenten.nl/polls

Over Studenten.nl
Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer.

Plaats een reactie