Medische tatoeages geven verbazingwekkende resultaten

Het lijkt een gekke combinatie een tatoeëerder en een chirurg, maar deze vakmensen kunnen meer voor elkaar betekenen dan je in eerste instantie zou bedenken. Door de tatoeage inkt kleuren te matchen aan de huidskleur, krijgt deze patiënt een nieuw leven, zonder wijnvlek. Een doorbraak op het gebied van medische tatoeages.

Nieuwe verbinding, nieuwe business
Ondernemer Rinus Souisa van Fineline Tattoo studio in Middelburg heeft al jaren geleden de verbinding gezocht met chirurgen van het Medisch Wellness Center Zeeland. Hierbij heeft Syntens geholpen om wat deuren te openen voor deze beroepsgroep.

In een vertrouwde omgeving voor patiënten worden esthetische verbeteringen bereikt door mensen met bijvoorbeeld littekenweefsel, wijnvlekken of brandwonden te helpen. Medisch tatoeëren noemen ze dit. Door medische technieken en pigmenten toe te passen is het Rinus Souisa gelukt om met het zachter maken van littekenweefsel wijnvlekken of littekens te verwijderen, met een vrijwel permanent effect. Bij vrouwen met geamputeerde borsten worden bijvoorbeeld tepelhofreconstructies gedaan, die goedkoper zijn en minder complicaties geven dan de traditionele chirurgische methode.

Meer informatie: De plastische chirurg en de tatoeëerder

1 gedachte over “Medische tatoeages geven verbazingwekkende resultaten”

  1. Geachte,

    Ik ben een jongen met een grote wijnvlek over heel mijn rechter arm. De vraag is, krijgen jullie die weg en als ik dan in de zomer in de zon ga word die dan mee bruin? groetjes!

    Beantwoorden

Plaats een reactie