Honderden medewerkers Rijnland Zorggroep op de been voor ziekenhuis in Tanzania

Op vrijdag 28 mei vindt de jaarlijkse zorgrun van Rijnland Zorggroep plaats. De opbrengst van deze loop, georganiseerd door en voor medewerkers van Rijnland Zorggroep, komt ten goede aan het St. Kizito Hospital in Tanzania.

De Zorgrun vindt dit jaar alweer voor de tiende keer plaats. Het is een initiatief van en voor medewerkers van Rijnland Zorggroep. Er doen meer dan 300 medewerkers mee aan deze loop. De deelnemers leggen een parcours af van Alphen aan den Rijn naar Leiderdorp. Dit mag lopend, fietsend, steppend, rennend enz. Zo lang het niet gemotoriseerd is.

Om 15.30 uur is de start voor wandelaars bij Verpleeghuis Oudshoorn. De start voor overige deelnemers is om 16.30 uur. Het parcours loopt van Verpleeghuis Oudshoorn naar Woubrugge, langs de Wijde Aa naar Hoogmade en vandaar naar Verpleeghuis Leythenrode in Leiderdorp. Bij aankomst staat de deelnemers een feestelijk onthaal en een barbecue te wachten.

De Zorgrun wordt gehouden om medewerkers van de verschillende locaties op informele wijze met elkaar in contact te brengen. Uiteraard worden de inschrijfgelden gedoneerd aan een goed doel. Dat is het zusterziekenhuis, St. Kizito Hospital, van Rijnland Zorggroep in Tanzania.

Plaats een reactie