Meander Medisch Centrum breidt avondspreekuren uit

Patiënten met kanker, nierziekten en bloedziekten kunnen in Meander Medisch Centrum met ingang van 1 oktober ook in de avond terecht op het spreekuur van de arts. De oncologen, nefrologen en hematologen bieden met de avondspreekuren extra service aan patiënten die overdag geen tijd of gelegenheid hebben om naar het spreekuur te komen.

Bovendien hebben zij de toegangstijden tot hun polikliniek geminimaliseerd, zodat patiënten snel terecht kunnen op de spreekuren op de verschillende locaties van het ziekenhuis.

De avondspreekuren vinden vanaf 1 oktober plaats op maandag- en woensdagavond tussen 17.30 en 21.00 uur op locatie Amersfoort Lichtenberg. Op maandagavond houden dr. R. Fijnheer (hematoloog) en dr. C.J. Rodenburg (oncoloog) om de week spreekuur. Op woensdagavond kunnen patiënten om de week op het spreekuur van nefrologen dr. C.A.J.M. Gaillard en dr. E.C. Hagen terecht.

Diverse specialismen
Voor diverse specialismen zijn er al spreekuren buiten de reguliere tijden in Meander Medisch Centrum. Voor kinderen met KNO-klachten start, na een zomerstop, weer het kinderavondspreekuur op woensdagavond op locatie Amersfoort Elisabeth.

Voor patiënten die lichttherapie nodig hebben, is er een extra spreekuur op de polikliniek Dermatologie op woensdagavond en zaterdagochtend. Dit is vooralsnog een proef tot en met november.

Een volledig overzicht van alle vroege ochtend- en avondspreekuren van Meander Medisch Centrum is te vinden op de website www.meandermc.nl. Patiënten stellen de avondspreekuren op prijs en ervaren deze spreekuren als prettig en rustig.

Afspraak maken of wijzigen
Patiënten kunnen een afspraak voor de avondspreekuren maken of wijzigen via het afsprakennummer 033 – 850 60 70.

Plaats een reactie