MealGuru: Wat eten we vandaag?

Niemand hoeft meer lang na te denken over de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. De iPad-app MealGuru is nu namelijk ook in het Nederlands met echte Nederlandse recepten verkrijgbaar in de appstore.

MealGuru stelt uit een database van 300 recepten een weekmenu samen én houdt daarbij rekening met de persoonlijke voorkeuren en gezonde variatie. Daarmee is MealGuru voor Nederland een unieke app.

Het is misschien wel de meest gestelde vraag in elk gezin: ‘Wat eten we vandaag?’ Vele kookboeken, receptenpagina’s op internet en tegenwoordig ook app’s worden erop nageslagen om iets lekkers op tafel te zetten wat iedereen lust. Dat kost veel tijd en daarom vallen de meeste mensen terug op het vertrouwde repertoire: pakweg 10 gerechten die iedereen in het gezin lust en gemakkelijk gekookt kunnen worden. Zo wordt eten wel een beetje saai en weinig gevarieerd.

MealGuru maakt gevarieerd, gezond én lekker eten gemakkelijk. Deze iPad-applicatie presenteert weekmenu’s die precies zijn afgestemd op de persoonlijke voorkeur van alle gezinsleden. Geen bietjes, regelmatig vegetarisch, dol op pasta? Het is allemaal in te stellen, zodat het weekmenu voldoet aan de wensen. De recepten zijn gezond, uitgebalanceerd, eenvoudig te bereiden en erg lekker. MealGuru maakt ook heel gemakkelijk een boodschappenlijst die je naar je mailbox kunt laten sturen.

MealGuru bevat bij aankoop 300 recepten voor de dagelijkse maaltijd, variërend van pastagerechten en zomerse salades tot maaltijdsoepen en wokschotels. In totaal zijn er 270 basisrecepten en 3 aanvullende ‘kookboeken’ met ieder 10 recepten in de categorie ‘soepen’, ’15 min’ en ‘kids’. Ruim voldoende basisrecepten voor een gezonde inspiratie voor de doordeweekse maaltijd!

En voor wie eigen favoriete recepten heeft of een lekker recept heeft gevonden op het internet, biedt MealGuru de mogelijkheid deze eenvoudig toe te voegen. Ze verschijnen dan ook regelmatig in het weekmenu.

Sinds de introductie van MealGuru in de Verenigde Staten staat deze hoog in de Amerikaanse top 100 in de rubriek Health & Fitness. De app wordt goed gewaardeerd met vooral 5 sterren-reviews. Enkele van die waarderingen: “Wat een super app! Ik vind het geweldig dat ik kan kiezen uit vele gezonde recepten. Het is echt cool om zo een lekker weekmenu voor mijn gezin samen te stellen.” en “Wat leuk dat ik via de pop-ups veel leer over voedsel en koken. En ik moet toegeven dat het water me in de mond loopt als ik mijn recepten uitkies en de maaltijden voor deze week plan.”

MealGuru is ontwikkeld door EMP company, een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van applicaties die het leven gemakkelijker en gezonder kunnen maken.

Voor wie niet meteen overtuigd is van deze geweldige app, is er een gratis versie met 35 recepten en beperkte functionaliteit om de unieke MealGuru uit te proberen.

Meer informatie
http://www.themealguru.com/nl
http://twitter.com/MealGuru1
http://www.facebook.com/mealguru
http://itunes.apple.com/nl/app/mealguru-jouw-weekmenu/id501292993?mt=8

Plaats een reactie