Maximaal voorbereid op de komst van je kindje

0
621

Geen moment is zo mooi en tevens kwetsbaar als zwanger zijn. Als aanstaande ouder kun je ontroerd raken door die eerste echo en eerste schopjes. Toch kun je je ook wel eens onzeker voelen tijdens de zwangerschap. Doe ik het wel goed? En wat moet ik allemaal regelen voor straks?

Op naar de perfecte voorbereiding
Als de bevalling in zicht komt is het prettig vooraf na te denken wat je fijn vindt en wat je moet regelen. Zoals waar je wilt bevallen, het organiseren van je kraamzorg, cursussen, maar ook de kinderopvang. Volledig op maat gemaakt. De Babyplanner geeft je het geruststellende gevoel dat je aan alles hebt gedacht en dat alles goed is geregeld.

De Kiemer Babyplanner
Als zorgverzekeraar voor ouders en kinderen begrijpt Kiemer dat je maximaal voorbereid wilt zijn op de komst van je kindje. Daarom heeft Kiemer speciaal voor jou de Kiemer Babyplanner. De Kiemer Babyplanner is een babyplanner van De Babyplanner die persoonlijk bij jouw thuis komt. Ze gaat je op basis van jouw persoonlijke wensen voorbereiden op de komst van je kindje. Zo kun jij er straks optimaal voor je kleine zijn en hoef je nog maar één ding te doen: genieten van je baby!

Ontvang gratis De Babyplanner
Stap nu over naar Kiemer en ontvang bij de Aanvullende Verzekering Femke gratis de Kiemer Babyplanner, kijk op www.kiemerbabyplanner.nl.

De Babyplanner History
De Babyplanner is in 2010 als eerste babyplanner van Nederland van start gegaan. In 2011 heeft De Babyplanner in samenwerking met Outline Education de eerste opleiding babyplanner in Nederland opgezet. De beroepsorganisatie Babyplanner Professionals Nederland is als gevolg hierop opgericht. In 2012 mag De Babyplanner aan de verzekerden van Kiemer zorgverzekeraar de Kiemer Babyplanner aanbieden.