Masterclass Spoedzorg

0
642

Op 31 augustus start de vierde editie van de Masterclass Spoedzorg. Een gezelschap van veertien ervaren professionals en managers uit het hele land, van verschillende soort spoedzorgaanbieders en met een breed pallet van discipline komt dan bijeen. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

De Masterclass eindigt op 6 september 2011. De cursus omvat twaalf bijeenkomsten op dinsdagmiddagen van 15.00 -19.00 uur. Thema’s zijn nationale ontwikkelingen, bekostiging, wet- en regelgeving, patiëntervaringen, excursie naar een geïntegreerde spoedpost, onderhandelen met zorgverzekeraar, digitale stroomlijning van informatievoorziening tijdens de hulpverlening, taakherschikking, triage, verandermanagement en gezondheidsrecht in de spoedzorg.

Deelnemers hebben uitgebreid de mogelijkheid om eigen ervaringen te delen en eigen casuïstiek in te brengen. Wil jij deelnemen aan deze masterclass, waarvoor nog twee plaatsen beschikbaar zijn? Klik dan hier, schrijf je in en kom je kennis uptodate maken en jouw ervaringen delen.

Wil je eerst eens kennis maken en je nog niet inschrijven? Stuur dan een mail naar Masterclass organisator Clarine Sies. Haar emailadres is C.P.Sies@umcutrecht.nl

Auteur: Prof. dr. A.J.P. (Guus) Schrijvers
Professor Schrijvers bekleedt de leerstoel Algemene Gezondheidszorg bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde, Universitair Medisch Centrum Utrecht.