Massale oproepactie rode auto’s in Nederland

0
902

Vanaf week 33 reist een speciaal samengesteld team door heel Nederland om rode auto’s (goed) te keuren. Deze actie is in het kader van een bijzonder evenement dat op 21 oktober 2012 plaats zal vinden. Een oproep aan alle rode autorijders van Nederland: ‘Heeft u een rode auto dan kan het zijn dat uw auto op korte termijn voorzien wordt van een goedkeuringscertificaat’.

Ook als de auto niet voorzien is van een certificaat kan iedereen met een rode auto zich direct en eenvoudig aanmelden via website www.rodeneuzenrally.nl voor een uniek evenement dat uitsluitend en alleen toegankelijk is voor rode auto’s: De Rode NeuzenRally 2012.

De Rode Neuzen Rally wordt georganiseerd door Stichting CliniClowns in samenwerking met Hampshire Hotels. Een autorally dwars door Nederland met als doel een geheime locatie en finish. Voor deelname zijn verder geen andere voorwaarden of kwalificaties nodig, behalve een rode auto!

De Rode Neuzen Rally is een landelijk evenement, waar zowel professionals (classic cars) als amateurs aan hun trekken kunnen komen. Twee klassen, twee routes, maar beiden met hetzelfde doel: een hele mooie en unieke dag rijden door Nederland ten behoeve van Stichting CliniClowns. Rode autorijders van Nederland verenigt U! En komt allen naar de Rode Neuzen Rally op 21 oktober 2012.

Voor meer informatie zie www.rodeneuzenrally.nl

Vorig artikelZorgkantoren starten landelijke pilot voor contracteren zzp-ers per 2013
Volgend artikelDierenbescherming: aarzel niet en tik in die ruit!
CliniClowns biedt kinderen met een ziekte en handicap afleiding en plezier. De CliniClowns laten hen weer even baas zijn over hun eigen situatie, laten hen gewoon weer even kind zijn. Momenteel spelen meer dan 67 professionele CliniClowns in 101 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Wanneer de CliniClowns niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen kinderen nog steeds in de clownswereld terecht. Door de interactieve CliniClowns Speelkoffer in het ziekenhuis, de spannende online belevingswereld Neuzenroode.nl voor kinderen die thuis worden verzorgd en door verschillende clowneske evenementen voor kinderen en hun gezin. Een daarvan is de CliniClowns Theatertour, speciaal voor kinderen met een meervoudige en/of verstandelijke handicap. Op dit moment bereikt CliniClowns ongeveer 30% van alle zieke en gehandicapte kinderen in Nederland. De komende jaren wil CliniClowns minimaal de helft van deze kinderen bereiken. Zodat nog meer kinderen met een ziekte en handicap gewoon weer even kind kunnen zijn.