Massale oproepactie rode auto’s in Nederland

Vanaf week 33 reist een speciaal samengesteld team door heel Nederland om rode auto’s (goed) te keuren. Deze actie is in het kader van een bijzonder evenement dat op 21 oktober 2012 plaats zal vinden. Een oproep aan alle rode autorijders van Nederland: ‘Heeft u een rode auto dan kan het zijn dat uw auto op korte termijn voorzien wordt van een goedkeuringscertificaat’.

Ook als de auto niet voorzien is van een certificaat kan iedereen met een rode auto zich direct en eenvoudig aanmelden via website www.rodeneuzenrally.nl voor een uniek evenement dat uitsluitend en alleen toegankelijk is voor rode auto’s: De Rode NeuzenRally 2012.

De Rode Neuzen Rally wordt georganiseerd door Stichting CliniClowns in samenwerking met Hampshire Hotels. Een autorally dwars door Nederland met als doel een geheime locatie en finish. Voor deelname zijn verder geen andere voorwaarden of kwalificaties nodig, behalve een rode auto!

De Rode Neuzen Rally is een landelijk evenement, waar zowel professionals (classic cars) als amateurs aan hun trekken kunnen komen. Twee klassen, twee routes, maar beiden met hetzelfde doel: een hele mooie en unieke dag rijden door Nederland ten behoeve van Stichting CliniClowns. Rode autorijders van Nederland verenigt U! En komt allen naar de Rode Neuzen Rally op 21 oktober 2012.

Voor meer informatie zie www.rodeneuzenrally.nl

Plaats een reactie