MassageDagen – beurs voor gewenste intimiteiten in de Jaarbeurs te Utrecht

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2012 vindt de jaarlijkse samenkomst van de massagebranche plaats. De zesde editie van het evenement MassageDagen wordt dan gehouden. Het toont aan dat de massagebranche een duidelijke sector is met een eigen branche-evenement.

En de massagebranche vertoont nog steeds groei. Nog steeds openen nieuwe massagepraktijken op verschillende plaatsen in het land. Aanraken is een geaccepteerd en inmiddels belangrijk fenomeen geworden in onze samenleving. Er zijn nu ca. 22.000 masseurs en masseuses actief in ons land. In de (eigen) massagepraktijken, bij instellingen en bij het sauna-/thermenbedrijf.

De MassageDagen is een beurs met tal van (nieuwe) massageproducten. Tevens worden er ca. 60 kennismakingsworkshops aangeboden. Het concept? In korte tijd in aanraking komen met nieuwe en bijzondere massage-technieken en –disciplines. Het evenement is dan ook bedoeld voor gevorderde en beginnende masseurs. Juist voor mensen die zich oriënteren op het massagevak zijn de MassageDagen interessant. Er zijn leveranciers, er zijn opleidingscentra, en er worden doorlopend diverse bijzondere demonstraties geshowd. Ook zijn er beroepsverenigingen aanwezig en massageverenigingen.

De beurs is toegankelijk voor iedereen met (meer dan gewone) interesse in massage! Alle actuele informatie over de beurs is te vinden op www.massagedagen.nl

1 gedachte over “MassageDagen – beurs voor gewenste intimiteiten in de Jaarbeurs te Utrecht”

  1. Op 8 en 9 april vindt er de MASSAGEvakBEURS plaats in Brandboxx Almere Deze beurs is toegankelijk voor de professional en de consument. Kortom voor iedereen met interesse in massage om aan den lijve te ondervinden om te informeren, workshops te volgen en te kopen. Alles onder een dak! dat mag u niet missen!
    http://www.massagevakbeurs.nl

    Beantwoorden

Plaats een reactie