Manpower Secretaresse van het Jaar verkiezing 2011

Manpower organiseert op donderdag 21 april 2011 alweer de 25ste editie van de jaarlijkse verkiezing ‘Manpower Secretaresse van het Jaar’. Voor deze 25ste editie wordt flink uitgepakt. Een vernieuwde website, een speciaal lustrumbeeld en Xander de Buisonjé die gedurende de looptijd van de verkiezing een belangrijke rol vervult.

Het thema van deze 25ste editie is ‘Ode aan de secretaresse’. Met de verkiezing maakt Manpower zich sterk voor het secretaressevak; om dit vak een positief en kwalitatief imago te geven. Hierbij ligt de nadruk op de centrale en belangrijke rol van de secretaresse in een organisatie.

Nominaties gestart
Het nomineren op www.secretaressevanhetjaar.nl is intussen gestart. Tot en met 11 maart kunnen secretaresses voor de begeerde titel worden voorgedragen door hun directeuren, managers, door zichzelf of door derden. De jury selecteert tien halve finalisten. De secretaresses worden beoordeeld op vakinhoudelijke kwaliteiten, pro-activiteit, algemeen voorkomen en het enthousiasme voor het ambassadeurschap. Op deze tien halve finalisten kan van 16 tot en met 25 maart via de website worden gestemd.

Finalisten
Op 28 maart maakt Manpower de drie uiteindelijke finalisten bekend. Deze finalisten voeren van 30 maart tot en met 20 april een persoonlijke mediacampagne en worden tijdens een persoonlijk onderhoud met de jury aan de tand gevoeld. Tijdens het lustrumevent op 21 april verzorgen de 3 finalisten elk een live presentatie. De uiteindelijke winnaar wordt door Xander de Buisonjé in het NH Barbizon Palace te Amsterdam bekend gemaakt.

De jury
De finalisten worden dit jaar gejureerd door zes vrouwelijke vakspecialisten:
1. Lydia van den Bogaard, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen 2. Joke Vrouwerff, voorzitter European Management Assistents (EMA)
3. Anne van der Weijden, PR- en communicatiemanager Schoevers
4. Ellen de Jong, Secretaresse van het Jaar 2010
5. Jane Booij, Secretaresse van het Jaar 2009
6. Joyce Oomen, Director Manpower Secretarial Solutions

Plaats een reactie