‘Mannen in de overgang…bestaat dat?’

Op woensdagavond 15 juni 2011 verzorgt het Máxima Medisch Centrum in het kader van de “Men’s health week” een informatieavond over de ouder wordende man. De volgende onderwerpen komen aan bod: Kunnen mannen ook in de overgang zijn? Welke gezondheidsproblemen kunnen optreden en hoe zijn deze te voorkomen?

Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn: algemeen welbevinden, hart- en vaatklachten, plasklachten, suikerziekte, prostaatproblemen en erectieproblemen. U krijgt ruimschoots gelegenheid vragen te stellen en te reageren tijdens of na de voordrachten.

De sprekers van deze avond zijn dhr. dr. W. Levens, uroloog en mw. M. van Oostwaard, osteoporose verpleegkundige. Beiden zijn werkzaam in Máxima Medisch Centrum.

De avond vindt plaats in het auditorium van Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven, Ds. Th. Fliednerstraat 1, 5631 BM Eindhoven. Vanaf 19.00 uur zijn diverse stands te bezoeken. Hier kunt u naast schriftelijke informatie ook bloeddruk en een vetmeting laten bepalen. Om 19.30 uur starten de lezingen.

De avond wordt informeel afgesloten met een drankje en versnapering. De toegang is gratis. Aanmelden kan via patienteninformatiecentrum@mmc.nl of telefoonnummer (040) 888 94 72.

Plaats een reactie