Manifesteren, 7 stappen om je mooiste leven te leven

De winter is van nature het jaargetijde waarin we meer naar binnen keren en tijd nemen voor reflectie. En zeker zo aan het einde van het jaar staan veel mensen stil bij wat er afgelopen periode goed ging, wat er beter kan en welke wensen je voor het nieuwe jaar hebt. Het is fijn om te kunnen dagdromen over nieuwe doelen en avonturen. Maar het is natuurlijk nog mooier als het niet alleen bij plannen en dromen blijft …

Dromen realiseren

Een van de manieren om concreet je plannen te bepalen en je dromen te realiseren is manifesteren. Een trend die je uiteraard allang kent, maar een hele mooie en magische manier om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Manifesteren, Roxie Nafousi
Auteur Roxie Nafousi.

‘Manifesteren is de vaardigheid om precies dát leven te creëren dat je voor ogen hebt, om alles wat je wenst aan te trekken en de schrijver te worden van je eigen verhaal. Het is net magie, en wij zijn allemaal tovenaars.’ –  Roxie Nafousi

Manifesteren

De Engelse bestsellerauteur Roxie Nafousi schreef een persoonlijk en super toegankelijk boek: Manifesteren, 7 stappen om je mooiste leven te leven.

7 stappen om je mooiste leven te leven

Hierin heeft Roxie het proces van manifesteren opgesplitst in 7 eenvoudige stappen. Als je dit proces stap voor stap volgt, kan ook jij jouw doelen realiseren. Waarbij zelfliefde, zelfvertrouwen en een ijzersteke intuïtie belangrijke aspecten zijn.

Om je daarbij te helpen, neemt Roxie je bij de hand, geeft ze duidelijke voorbeelden, inspirerende opdrachten en bijna magische motivatie voor jouw transformatie. Zo kan ook jij het leven creëren waarvan je altijd hebt gedroomd.

Manifesteren, Roxie Nafousi

Roxie Nafousi

Alles in het leven van Roxie Nafousi lijkt succesvol als ze in mei 2018 een dieptepunt bereikt. Na periodes van depressiviteit en verslaving is zij radeloos, eenzaam en zonder enig zelfvertrouwen. Een vriendin raadt een podcast aan over manifesteren. Ze luistert en wordt gegrepen door dit voor haar nieuwe begrip. In korte tijd leest, kijkt en luistert ze naar alles wat ze over dit onderwerp kan vinden en begint het ook al gelijk in praktijk te brengen. En al snel doen de eerste veranderingen zich voor.

Met haar aanstekelijke enthousiasme vertelt ze anderen over haar magische transformatie. En start ze met het geven van workshops en webinars. Nu is het boek er zodat ze nog meer mensen kan bereiken. Want Manifesteren is zoveel meer dan alleen een trend. Het is een samensmelting van wetenschap en oude wijsheden, een filosofie die helpt bij zelfontwikkeling en om zo je mooiste leven te leven.

Inmiddels is het boek al aan 22 landen verkocht en staat het boek sinds verschijnen in The Sunday Times bestsellerlijst. Voor meer informatie over Roxie en haar coachingstrajecten kun je kijken op:

Lees ook een interview met Roxie en Holistik op: holistik.nl/manifesteren-roxie-nafousi.

Boekinformatie

Interview

Wil je Roxie aan het woord horen over haar boek?

Hieronder vind je een video waarin Roxie in gesprek gaat met Rochelle Balmer en Willemijn Welten (auteur van ‘Manifesteren kun je leren’) voor een aflevering van de Wonderen van Manifesteren Podcast. Samen praten ze over je intuïtie te vertrouwen, meer zelfliefde ontwikkelen en hoe je je mooiste leven kunt leven.

YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=pluGPMCEf7c

Plaats een reactie