MamaMozaiek lanceert doe het zelf gipsbuik voor zwangere vrouwen

MamaMozaiek lanceert een luxe doe-het-zelf pakket om je zwangere buik in een gipsafdruk te vereeuwigen. Het pakket bevat een instructievideo op DVD en instructiekaart met foto’s en tekst. Met het gipspakket van MamaMozaiek maak je binnen een uur zelf een prachtige gipsafdruk van je zwangere buik.

Met de duidelijke instructievideo moet het volgens Sabina Groeneweg van MamaMozaiek helemaal lukken! Je kon je eigen gipsbuikafdruk al zelf mozaieken tijdens de maandelijkse workshops bij MamaMozaiek, maar vanaf heden kun je je zwangere buik samen met je partner, vriendin, moeder of zus zelf vastleggen in gips. Een gedenkwaardige en leuke ervaring om te delen met iemand van wie je houdt.

Sabina Groeneweg is 5 jaar geleden gestart met haar mozaiekatelier Kunst-ig. Toen zij zelf in verwachting was kwam ze op het idee om de bekende gipsafdrukken te mozaieken. Hiermee werd MamaMozaiek geboren en inmiddels loopt het storm met de ‘mozaiekbuiken’. De mooie ronde vormen van borsten en buik lenen zich uitstekend voor een prachtig mozaiek. Het meest populair is het spiegelmozaiek, de weerkaatsing van het licht in de buik creeert een schitterend effect. Met het mozaiek wordt de gipsafdruk een uniek kunstwerk van grote emotionele waarde, een echte eyecatcher in je woonkamer of babykamer. Op deze manier heb je echt een tastbare herinnering aan je mooie zwangere buik.

Meer informatie: www.mamamozaiek.nl

Plaats een reactie