Makeup. My Store

Make-up is niet alleen een laagje verf op je gezicht. Het heeft ook de kracht om je goed te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten. Volg je buikgevoel. Zoek uit welke look het best bij jou past en durf je eigen schoonheid te (h)erkennen!

Make up. My Story
In Make up. My Story vertelt make-upartieste Elke Willemen hoe je de zoektocht naar je eigen schoonheid en kracht kunt aanpakken. Het boek staat boordevol make-upgeheimen, handige tips en inspiratie. Verder bevat het behind the scenes van de fashion weeks en yogaoefeningen en andere tricks om het drukke leven door te komen.

Elke draait al jaren mee aan de absolute top waardoor ze als geen ander weet dat het fascinerende en tegelijk hectische leven zijn tol kan eisen. Het bezorgde haar een burn-out. Toch betekende die niet het einde, maar juist het begin van een nieuwe fase in haar leven, waarin ze bewust op zoek gaat naar rust en evenwicht tussen de drukte.

Over Elke Willemen
Elke Willemen is Senior Make Up Artist Benelux bij MAC Cosmetics. Ze is een veelgevraagde visagiste en is vaak backstage te vinden aan de make-up tafel tijdens de fashion weeks.

Koop bij bol.com

Makup. My Story, Elke Willemen

Plaats een reactie