Lotgenotenbijeenkomst Schildklierstichting in Ziekenhuis Amstelland

Op woensdag 25 mei 2011 organiseert Schildklierstichting Nederland in samenwerking met Ziekenhuis Amstelland een lotgenotenbijeenkomst. Tevens staat er een informatiestand in de centrale hal. De activiteiten worden georganiseerd ter gelegenheid van de Week van de schildklier.

De informatiestand is bemand door vrijwilligers van de Schildklierstichting Nederland. U kunt tussen 13.00 uur en 16.00 uur terecht voor informatie over uw schildklieraandoening en al uw vragen. De informatiestand staat in de centrale hal bij het Infocentrum.

Als u schildklierpatiënt bent en graag in contact wil komen met andere schildklierpatiënten, dan kan dat tijdens de lotgenotenbijeenkomst. Ontvangst is vanaf 19.00 uur in de Ontmoetingsruimte van Ziekenhuis Amstelland met een kopje koffie. Aan de hand van het landelijke thema tijdens de Week van de Schildklier, ‘Werken en leven met een schildklieraandoening’, wordt om 19.30 uur het gesprek met elkaar aangegaan.

U kunt gratis deelnemen aan de activiteiten. Voor de lotgenotenbijeenkomst vragen wij u zich aan te melden via SN.RegioWestNL@gmail.com. Dit is mogelijk tot zeer kort voor de bijeenkomst!

1 gedachte over “Lotgenotenbijeenkomst Schildklierstichting in Ziekenhuis Amstelland”

Plaats een reactie