Little Buddha Amsterdam welcomes you

Wanneer je Little Buddha Amsterdam binnenkomt proef je gelijk de Aziatische sfeer waarop het originele Little Buddha concept is gebaseerd. Het innovatieve idee maakte wereldwijd naam met Buddha Bar Parijs gelanceerd door de Raymond Visan en the George V Restauration Group. Het initiatief werd verder voortgezet in de vorm van Little Buddha Cafés, waarna Las Vegas, Sharm el Sheikh en Hurghada nu Amsterdam haar deuren zal openen op 24 maart 2010.

Liefhebbers van heerlijk eten, gezelligheid en goed gemixte cocktails zullen hun weg snel vinden naar Little Buddha Amsterdam. Het historische City Theater gebouw in het hartje van Amsterdam is omgetoverd tot een ‘place to be’ waar de Little Buddha chefs hun scepter zullen zwaaien. De persoonlijke en gastronomische sfeer komen samen in een magische wereld waar Asian Fusion en French Cuisine de ingrediënten zijn van de Pacific Rim keuken.

Het menu is op ieder afzonderlijk seizoen afgestemd en belooft een sensatie te zijn voor je smaakpapillen. Het Oriëntaals geïnspireerde menu brengt je favoriete vakantiebestemmingen samen in het restaurant, de sushi bar en de sfeervolle Lounge Area. Voor zowel lunch, diner voor twee als Sushi snacks voor of na een avond uit heeft Little Buddha Amsterdam een uitnodigende kaart.

De unieke ruimte van Little Buddha Amsterdam is verdeeld over twee verdiepingen en beslaat 1000m2. De verschillende levels worden met elkaar verbonden door een theatrale trap waar gasten hun ‘red carpet’ moment mogen beleven. Alle gasten worden welkom geheten door een groots Buddha beeld.

Nog even en je kunt de ambiance en keuken van Little Buddha Amsterdam letterlijk proeven. Op 24 maart 2010 zal de Grand Opening plaatsvinden, maar iedereen die zijn nieuwsgierigheid niet meer kan bedwingen kan alvast een ‘sneak peek’ nemen vanaf vandaag. We hopen je snel te zien!

Plaats een reactie