Lifestyle evenement met workshops voor het innerlijk en uiterlijk

We leven in een snelle, prestatiegerichte maatschappij. Vaak is er in het dagelijks leven weinig tijd en ruimte voor ontspanning. Daarom organiseert 4Life Events een evenement ter verrijking 4Life. Diverse workshops en behandelingen voor uw persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn op 28 mei 2011 in Kaapdoorn te Doorn.

Het lifestyle evenement is voor vrouwen, maar mannen zijn ook van harte welkom. Het evenement bevat diverse workshops waar u zelf de keuze uit kunt maken. U bent niet verplicht te netwerken (mag natuurlijk wel), u komt hier puur voor jezelf. De trainers van de workshops en behandelingen zijn geselecteerd op bekwaamheid en passie. U mag voor een ochtend- of middagprogramma kiezen uit drie workshops voor het bedrag van één toegangskaart.

4Life Events zal in Kaapdoorn in Doorn plaatsvinden op 28 mei 2011. Een toegangskaart bedraagt € 55,- waarvan 5% naar Doe Een Wens Stichting. 4Life Events steunt deze stichting. Er zal ook een digitale veiling plaatsvinden op de website, de gehele opbrengst gaat naar Doe Een Wens Stichting.

Plaats een reactie