Liefhebbers van fotografie opgelet!

Voor liefhebbers van fotografie wordt op vrijdag 22 oktober aanstaande een speciale Fotosafari in Het Nationale Park De Hoge Veluwe georganiseerd. Onder leiding van de boswachter worden plekken in het Park bezocht waar de herfsttaferelen zich het mooist laten fotograferen.

Herfst Fotosafari
Deze safari onder leiding van boswachter Henk Ruseler staat in het teken van de herfst. De herfst is het favoriete seizoen van de boswachter: “De vele kleuren van afstervend groen, de paddestoelen, het zachte herfstlicht en de kruidige geuren van de herfst op De Hoge Veluwe zijn een genot voor de zintuigen.” Boswachter Henk Ruseler brengt liefhebbers van fotografie op bijzondere plekken in het Park waar ze zonder hem niet zouden komen.

Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie en een aangeklede borrel met speciaal op de herfst afgestemde producten. De Herfst Fotosafari vindt plaats op 22 oktober van 13.30 – 17.30 uur. Deelname is alleen mogelijk na reservering, maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze safari.

Herfst in het Park
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag anders. Het Park biedt 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. In de herfst is het zeker de moeite waard om het Park te bezoeken! De bladeren en paddenstoelen zorgen voor een kleurrijk geheel en er worden diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. De bronst van de edelherten is voorbij, maar de paartijd van de moeflons en de wilde zwijnen komt er aan.

Kijk op www.hogeveluwe.nl voor meer informatie over het Park en zijn activiteiten.

Plaats een reactie