Leven met kanker: Themamiddagen voor mensen met kanker en hun naasten

Evean, ’t Praethuys en Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op dinsdag 11 januari a.s. een themamiddag voor mensen met kanker en hun naasten over ‘leven met kanker’. Deze bijeenkomst is de derde van een serie van acht themamiddagen over kanker. De middagen staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Deze derde bijeenkomst gaat over ‘leven met kanker’. Mensen die te horen hebben gekregen dat zij kanker hebben, krijgen veel te verwerken. Vaak raken de patiënt en ook zijn partner een tijd uit balans. Deskundige Pauline Engberts, medisch maatschappelijk werker in het MCA, vertelt hoe u hierop kunt reageren. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen uit te wisselen.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in ’t Praethuys, Westerweg 50 te Alkmaar. Vanaf 13.45 uur is de zaal open en staat de thee en koffie klaar. Het bijwonen van deze middag is gratis.

Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van het MCA, telefoon: (072) 548 3500.

Voor deze themamiddag is een minimum aantal van acht personen vereist en een maximaal aantal van vijfentwintig.

Plaats een reactie