LET’S GO GREEN

Ruim 65% van de Nederlanders wil zijn levensstijl duurzaam inrichten, maar weet niet hoe. Sustainable Susan laat zien dat dit wel kan, op een betaalbare manier en op alle fronten, zonder in te leveren op persoonlijke wensen, stijl en kwaliteit.

Voor deze mensen schreef Susan Let’s go green; dé lifestylegids voor een groen, eerlijk en gezond leven dat positief verschil maakt.

“Een woning, een warme douche, goed eten, voldoende water, kleding, een telefoon, een computer: het zijn voorbeelden van behoeften die we allemaal hebben. We leven momenteel op te grote voet. Met het wereldwijde consumptiepatroon hebben we anderhalve planeet aarde nodig om ons van grondstoffen te blijven voorzien; met het gemiddelde Nederlandse consumptiepatroon zelfs drie en een halve aarde. De urgentie om met elkaar de groene uitdagingen aan te gaan is dus hoog. Gelukkig zijn er legio opties voorhanden om ons en toekomstige generaties van een stralende groene toekomst te voorzien die ten goede komt aan al het leven op aarde. Dat is waar Let’s go green je bij gaat helpen.” – Sustainable Susan.

Let’s go green
Het boek Let’s go green laat zien dat er 1001 duurzame en hippe opties bestaan die origineel, aantrekkelijk en kostenbesparend zijn. Hiermee kun je direct aan de slag door stap voor stap een groen verschil te maken dat bij jouw smaak, stijl en inrichting van je leven past.

Let's Go Green Sustainable Susan

Van groen opvoeden tot groene voeding, van groen feesten met eerlijke outfits tot bewust sporten, van een gezonde werkomgeving tot het voeren van een klimaatneutraal huishouden; met alle informatie en de webadressen in dit boek realiseer je een rijker en gezonder leven, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de aarde en alles wat daarop leeft.

[pull_quote_center]Wij allemaal – bedrijven, overheden en consumenten – kunnen bijdragen om de wereld leefbaar te houden voor onszelf en toekomstige generaties. Deze gids geeft een mooi overzicht en praktische tips wat wij als consumenten zelf concreet kunnen doen. Een aanrader om te lezen en ernaar te handelen! – Professor Jacqueline Cramer, Universiteit Utrecht en voormalig minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer.[/pull_quote_center]

Sustainable Susan
Susan Gerritsen-Overakker (32), alias Sustainable Susan, is van jongs af aan begaan met groen. Ze weet als geen ander, mede door haar ervaring in Nederland en New York als jurist, beleidsadviseur en ecoblogger, waar de grote en de kleine kansen liggen om zelf en met anderen een positief verschil te maken voor een betere wereld. Meer groene inspiratie doe je op bij haar blog www.sustainableyou.nl.

Koop bij bol.com

Plaats een reactie