Lekker eten met voedselovergevoeligheid, “een geweldig boek”

Voor de 800.000 mensen in Nederland die leven met voedselovergevoeligheid is er nu eindelijk een fantastisch boek, hét hulpmiddel dat lekker en veilig eten mogelijk maakt: Lekker eten met voedselovergevoeligheid, geschreven door Larisse van der Haar-Buijze.

Compleet handboek
Dit boek, dat tot stand is gekomen met bijdragen van allergoloog Drs. M.H.W.M. Roovers, diëtiste Drs. Ems Carbasius Weber en voorzitter van de Stichting VoedselAllergie, Erna Botjes, is veel meer dan een kookboek, het is een compleet handboek. Lekker eten met voedselovergevoeligheid staat boordevol recepten voor uiteenlopende gelegenheden, beoordeeld door een diëtiste, en vele tips over hoe om te gaan met een voedselovergevoeligheid.

Lekker, gezond en gevarieerd eten
De ruim 100 prachtige foto’s illustreren dat eten met een voedselovergevoeligheid met dit boek weer lekker en vooral leuk wordt! De recepten zijn puur, veelzijdig, gezond en gevarieerd en nodigen uit tot koken.

Mening van deskundigen
Tal van deskundigen zijn enthousiast over dit boek omdat ze patiënten eindelijk iets aan kunnen reiken:

“Het is gewoon heel handig als je een boek op de plank hebt staan dat duidelijk vertelt hoe je verjaardagen, taart en schooluitjes het beste aan kunt pakken en die momenten zo leuk mogelijk kunt maken!”. Drs. M.H.W.M. Roovers, allergoloog, St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg.

“De recepten in dit boek zijn een echte uitkomst voor mensen die met allergieën te maken hebben, van 0 tot 80. Het is een ideaal kookboek voor moeders van kinderen die bepaalde stoffen niet mogen hebben, maar geen eenzijdige eters zijn!”.
Drs. Ems Carbasius Weber, diëtiste, Wilhelmina Kinderziekenhuis/ Universitair Medisch Centrum Utrecht.

“Het kan! Laat dit boek je inspireren en een gids zijn voor anderen. Ook hier gaat een culinaire wereld open voor groot en klein. Smullen maar. Bedankt Larisse!”. Erna Botjes, voorzitter Stichting VoedselAllergie.

Lekker eten met voedselovergevoeligheid is nu verkrijgbaar in de boekhandel of via www.voedselovergevoeligheid.com. Van 19 t/m 25 november a.s. kunt u onze stand bezoeken op de Margriet WinterFair 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht, waar we u verrassen met de heerlijkste recepten uit het boek. Kom en proef!!

Dit boek wordt ondersteund door Stichting VoedselAllergie.

Boekgegevens
– Auteur: Larisse van der Haar-Buijze
– Titel: Lekker eten met voedselovergevoeligheid
– ISBN: 9789079919109
– Uitgever TatraMedia

Plaats een reactie