Landelijke prijs voor dermatoloog Reinier de Graaf

Dermatoloog Colette van Hees van Reinier de Graaf heeft vrijdag 17 februari 2012 de Gouden Leeuw Dermatologieprijs gekregen voor haar enorme inzet voor patiënten en collega’s. Ze ontving de prijs uit handen van dermatoloog en juryvoorzitter Frank Bruins van de NVDV, Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

“Alles wat zij doet binnen het vakgebied, gebeurt met 100 procent inzet en is succesvol,” aldus Frank Bruins. “Of het nu opzetten van een Vulvapoli in Reinier de Graaf is, of de Tropendermatologie, of bestuurlijk werk voor de NVDV.”

Colette van Hees: “Het is een grote eer dat ik deze prijs heb gekregen. Niet alleen voor mij, maar ook voor het team en de collega’s met wie ik bij onder andere de Vulvapoli samenwerk. Hun inspanningen zijn van grote waarde. De onderscheiding is bovendien een extra stimulans om de patiëntenzorg van de Vulvapoli en Tropendermatologie te blijven optimaliseren.”

De Gouden Leeuw Dermatologieprijs wordt jaarlijks uitgereikt na beoordeling van nominaties door een deskundige en onafhankelijke jury van de NVDV. Doel van de prijs, die door LEO Pharma ter beschikking wordt gesteld, is het stimuleren van innovaties en verbeteringen van de dermatologische patiëntenzorg in Nederland.

Plaats een reactie