La Mer Launches The Regenrating Serum

Maandagmiddag lanceerde La Mer tijdens de Business Monday van Miljonair Fair: The Regenerating Serum. Het allernieuwste product van La Mer werd door Isabelle de Cock (Brandmanager Benelux) en Joyce van der Velden (La Mer) aan alle aanwezige journalisten en VIP’s geïntroduceerd. The Regenerating Serum is het nieuwe krachtmiddel tegen veroudering. Het bevat niet alleen een hoge concentratie van de bekende Miracle Broth van La Mer, maar ook het nieuwe Regenrating Ferment, een afgeleide van de stamcellen van de marineplant.

DATUM
Maandag, 14 december ‘09

WAAR
Miljonair Fair, HollandHal, stand La Mer – Rai – Amsterdam

GASTENLIJST
Het team van La Mer en FUSE PR heetten vele bekenden uit de beautyindustrie welkom in de stand van La Mer in de HollandHal. Onder de journalisten en gasten bevonden zich ook: Renate Verbaan, Wendy van Dijk, Monique van de Ven, Fabienne de Vries, Lone van Roosendaal, Monique Klemann, Suzanne Klemann, Bastiaan van Schaik, Danie Bles, Nikkie Plessen en Quinty Trustfull.

SCOOP
Dat het Serum nu al populair is onder de vele aanwezige vrouwen, bleek wel aan de counter van La Mer in de stand. Iedereen wilde testen, ruiken en smeren en een uitgebreide uitleg krijgen van de La Mer dames. Maar het bleef niet alleen bij dames die alles over het nieuwe product wilden weten, ook een flink aantal heren stond binnen een mum van tijd naar het groene flesje te lonken…

Plaats een reactie