KWF Kankerbestrijding verwelkomt ruim 35.000 nieuwe donateurs

De grootscheepse campagne Sta op tegen kanker van KWF Kankerbestrijding bereikte gister haar apotheose met de gelijknamige fondsenwervende live show van de AVRO. Maar liefst 1.136.000 mensen keken naar de indrukwekkende televisie show met aangrijpende patiëntenverhalen, statements van artsen en emotionele optredens van onder andere Marco Borsato, Gordon en LA The Voices, René Froger en Angela Groothuizen.

Joep Verboeket, Hoofd Fondsenwerving bij KWF Kankerbestrijding: “Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep om de droomvan elke Nederlander om kanker geen dodelijke ziekte meer te laten zijn, waar te maken. De lijnen waren zo druk dat donateurs zich letterlijk kwamen melden bij de deuren van het Agora Theater in Lelystad”.

Voorlopige eindstand

Via een live-schakeling vanuit het Agora Theater in Lelystad maakte Ruben Nicolai de voorlopige eindstand van 35.136 donateurs bekend in het tv programma Pauw en Witteman. De teller loopt nog steeds. De telefoonlijnen waren overbezet waardoor mensen in de voicemail terechtkwamen. Deze mensen worden de komende dagen teruggebeld. Ook wordt de show herhaald a.s. zaterdag om 14:55 uur. Ook zaterdag kan iedereen nog bellen op het gratis nummer 0800-1160 of via www.staoptegenkanker.nl

Plaats een reactie