KWF Kankerbestrijding: Nieuw nummer van Kracht verschenen

  0
  670

  Deze week ligt het nieuwe nummer van Kracht op de mat. In dit kwartaalmagazine van KWF Kankerbestrijding komen patiënten, vrijwilligers, donateurs en onderzoekers aan het woord over kanker.

  In het huidige nummer spreekt Mart Smeets in een uitgebreid interview openlijk over zijn ervaringen met het voorstadium van dikkedarmkanker. “De poliepen werden per toeval ontdekt. Dat was mijn mazzel. Maar ik verbind daar geen boodschap aan. Het is mij overkomen, punt.”

  Ook in dit nummer: de ervaringen van een arts en verpleegkundige die zelf kanker kregen. “Artsen hebben de pech niet naïef het traject in te gaan.” Verder leest u in Kracht 7 het verhaal van Fenn, die voor zijn tweede jaar overleed aan een hersentumor. Stichting Make a Memory maakte vlak voor zijn dood een bijzondere fotoserie van hem en zijn ouders.

  Ook leest u twee interviews met professoren Fred Falkenburg en Anton Berns, die dit jaar de KWO-prijs in ontvangst namen. Zij vertellen hoe belangrijk deze subsidie is voor kankeronderzoek in Nederland.

  Word abonnee van Kracht
  Benieuwd naar meer verhalen? Bestel het nieuwste nummer van Kracht. Word gratis abonnee door een mail te sturen naar: info@kwfkankerbestrijding.nl
  Bellen kan ook: 0900 – 20 200 41 (€ 0,01 p/m)