Kuren en wellness bij gewrichtsklachten

Fonds Beter voor Gewrichten brengt een brochure uit over kuren en wellness bij (chronische) gewrichtsklachten. De brochure ‘Beter door Wellness’ geeft informatie over wat kuur- en wellnessbehandelingen kunnen betekenen bij allerlei vormen van gewrichtsklachten.

In de brochure wordt informatie gegeven over wat kuren en wellness nu precies is, wat men kan verwachten bij een kuur- of wellnessbehandeling en welke therapieën deel uit kunnen maken van een behandeling. De brochure gaat verder in op de gezondheidseffecten van een behandeling en geeft aan waar mensen met gewrichtsklachten op moeten letten als zij een behandeling willen volgen.

Fonds Beter voor Gewrichten zet zich in voor meer aandacht voor allerlei soorten gewrichtsklachten. Het fonds geeft niet alleen voorlichting over behandelwijzen bij (chronische) gewrichtsklachten, maar spoort mensen eveneens aan tot preventie en een bewuste levensstijl.

De brochure ‘Beter door Wellness’ is gratis op te vragen bij fonds Beter voor Gewrichten via mail@betergewricht.nl. Een bijdrage op rekening 15.35.76.650 t.n.v. fonds Beter voor Gewrichten, Utrecht o.v.v. brochure Beter door Wellness met naam en adres, is ook mogelijk. Elke steun helpt het fonds zich in te zetten voor mensen met (chronische) gewrichtsklachten.

Fonds Beter voor Gewrichten hoort graag ervaringen met kuur- of wellnessbehandelingen van mensen met (chronische) gewrichtsklachten. Persoonlijke ervaringen kunnen heel waardevol zijn voor bijvoorbeeld lotgenoten. Fonds Beter voor Gewrichten wil persoonlijke ervaringen verzamelen en (anoniem) vermelden op haar website, zodat anderen van deze informatie kunnen profiteren. Ervaringen kunnen worden verzonden naar het mailadres voorlichting@betergewricht.nl.

Plaats een reactie